Şuan mid talon çok güçlü. Gm üstü midde bayağı oynanıyor. Holyphoenix yayınında denk geldim bi bakayım dedim harbi oynanır. Hem tam senlik ,op suikastçi mid.büyücü metasından hoşnut değilim ama .
Şuan mid talon çok güçlü. Gm üstü midde bayağı oynanıyor. Holyphoenix yayınında denk geldim bi bakayım dedim harbi oynanır. Hem tam senlik ,op suikastçi mid.büyücü metasından hoşnut değilim ama .
Her büyücü farklı vuruş animasyonuna sahip ve farklı saldırı hızına sahipti. Bu da farklı şampiyonlar ile farm yapmayı zorlaştırıyordu ve biraz alışman gerekiyordu. Zaten bunlarla son vuruş yapmak zor. Bu değişiklik iyi olmuş bence.Farm kesmek çok kolaylaşmış. Artık rünlerden saldırı hızı bile girmeden anivia, veigar ile farm alabiliyorum.
Büyücüleri lane aşamasında oldukça güçlendirmiş gibi geldi bana.Her büyücü farklı vuruş animasyonuna sahip ve farklı saldırı hızına sahipti. Bu da farklı şampiyonlar ile farm yapmayı zorlaştırıyordu ve biraz alışman gerekiyordu. Zaten bunlarla son vuruş yapmak zor. Bu değişiklik iyi olmuş bence.
Yani ründen saldırı hızı yerine farklı birşey alman bile güzel bir buff.Büyücüleri lane aşamasında oldukça güçlendirmiş gibi geldi bana.
wgb de yüzler de asıldı direk. 3-0 bitecek gibiKeriaya renata salınca bu oluyor işte