Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Maçlara baktım tekrar. 4 maçın üçünde de 2şer ban almışsınız Kingle:d Son maç sen 3 king 2 ban almış🤭
:bu şitpost işi baya sardı:hhh:
Yani? Vv'nin şampiyon havuzu geniş olduğundan ban atmadık. Botta sen ve rede ne banı atıcaz? Karşı takımın iyi olduğu şampiyonlardansa bizim iyi olduğumuz şampiyonları ct letmeyecek şekilde yapıyorduk. Wb'nin masterını banlıyorduk. Hiçbir maç lee sin banlanmadı. Malzahar 2. maç sıkıntı yapınca biz almıştık. Amumuda aynı şekilde. Sanırım maçların birinde bir ban da oraya atmış olabiliriz. 3 ban almışsın diyorsun zaten sınır o kadardı .d ban atılma konusunda benle herhangi birini şitpost olarak bile tartışamazsın. Hiçbir hero banlanmasın dediğimde karşı çıkan ilk kişi sendin.

Beni sarmamaya başladı çünkü çok çarpıtıyorsun. Mvp si olduğum turnuvada keepr king vs senden daha iyi oynadı demene az kaldı. Bahanelere sığınacak bir yapım olmadığından, ilk turnuvada kaybedince rakip takım bizden iyiydi diyip tebrik etmiştim ve kötü oynadığımı söylemiştim ama iyiykende mütevazılık yapmıyorum neyse o .d

mid lane de belli bir elodan sonra assassin oynamak çok zorlaşıyor. challenger 1000 lp de falan nasıl oynuyorlar büyücülere karşı şaşıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık