Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Kardeşim bi bildiğimiz var da konuşuyoruz. İkimiz de en az 10 yıl oynadık bu oyunu. 10 yıl, oyunu yiyip bitirmek için yeterli süre. Dediklerimizin az çok dikkate alınması gerektiği kanaatindeyim. Adam challenger görmüş. Hangi sezon olduğu önemsiz, bu adamın dedikleri oyun bilgisi vs dahilinde doğrudur. Dediği gibi koçluk yapsa forumda en az plat1 seviyelerini göremeyecek biri yok. Bunu daha önce de söylemiştim hâlâ arkasındayım. Oyun bilgisi, yetenek ve mekanikten çok daha önemli. Seni direkt öne geçiren yegâne faktör. Paragraf yaza yaza timsaha benzedim ben de ya. Neyse iyi geceler.
Timsahı da bilirmiş. :utan:

Kardeşim bi bildiğimiz var da konuşuyoruz. İkimiz de en az 10 yıl oynadık bu oyunu. 10 yıl, oyunu yiyip bitirmek için yeterli süre. Dediklerimizin az çok dikkate alınması gerektiği kanaatindeyim. Adam challenger görmüş. Hangi sezon olduğu önemsiz, bu adamın dedikleri oyun bilgisi vs dahilinde doğrudur. Dediği gibi koçluk yapsa forumda en az plat1 seviyelerini göremeyecek biri yok. Bunu daha önce de söylemiştim hâlâ arkasındayım. Oyun bilgisi, yetenek ve mekanikten çok daha önemli. Seni direkt öne geçiren yegâne faktör. Paragraf yaza yaza timsaha benzedim ben de ya. Neyse iyi geceler.
Oyun bilgisi ne gezer la bazarda(gümüş gold).

Adamlar 45'e 32'lik maçta ikinci kuleyi alamıyorlar lafta öndeler xD

Son düzenleme:
Sadece oyun bilgisiyle de olacak bir şey değil bence. Beceri ve refleks de gerektiriyor. Biraz ondan biraz ondan :(

Beni kimse plat yapamaz :a:

Sadece oyun bilgisiyle de olacak bir şey değil bence. Beceri ve refleks de gerektiriyor. Biraz ondan biraz ondan :(
Mesele dün galeforce 2 deydi itemler oto kullanılmıyormuş ayarlarda. Basamadım iki saat. Rengarın üzerine mouseyle attım en sonunda aşırı kötü görüntü oluştu da neyse ki öldürebildim hdksjksjs

Sen doğal yeteneksin zaten. Klavyeye gözlerin kapalı bassan @Whitebear D dan iyi sup oynarsın hdksjksjs
Beni kimse plat yapamaz :a:
@Keepr la bir eğitim kampına bakar

Oyun bilgisi plat'a kadar yeterli. Sitedeki en kolsuz kişilerden biriyim. En çok okuduğum, oyunda ne var diye baktığım zamanlar ben bile plat 3 olmuştum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık