Güzel oynamışsın.
Fakat o Zoe nasıl 12 seviye? KSante nasıl 13 seviye? :S
Güzel oynamışsın.
Biraz fazla feddim sanırımGüzel oynamışsın.
Fakat o Zoe nasıl 12 seviye? KSante nasıl 13 seviye? :S
Ulan bu çok saçma ya. Arkadaş nasıl 5 kişi bir tane karakterin canını eritemez güle oynaya kesmişsin bir de anasını satayım. Lanet gelsin köpek gibi tank olup ölümüne vuran çarlara
Pentayı atarken adamlara acıdım. Gerçekten aptal şampiyon morde. Eski mordeyi özledim...Ulan bu çok saçma ya. Arkadaş nasıl 5 kişi bir tane karakterin canını eritemez güle oynaya kesmişsin bir de anasını satayım. Lanet gelsin köpek gibi tank olup ölümüne vuran çarlara
bodoslama kesmiş işte ne temizi yav pentanın iyisi kötüsü olmaz daUzun zamandır bu kadar temiz penta görmemiştim.
Solo lane keepr > solo arthur diye yorumladım
mistır ksanteye 5 level dif atmış adam. Harika işçilik^^
Tek başına hepsini kesiyor birde kule altı kesiyor ya o yüzden dedim.bodoslama kesmiş işte ne temizi yav pentanın iyisi kötüsü olmaz da
Evde değilim eve geçince bir de viego playzi atayım. Onda harbi iyi oynadımbodoslama kesmiş işte ne temizi yav pentanın iyisi kötüsü olmaz da
viego ise iyidir her türlü.Evde değilim eve geçince bir de viego playzi atayım. Onda harbi iyi oynadım
Basit bir şampiyon olmasına rağmen temiz oynamıştım. Umarım maçın tekrarı duruyodur. Gittiyse üzülürüm, first time viegoydu.viego ise iyidir her türlü.