Burst atan adc lere işlemiyor ovayne vs lerde sürekli görünmez olduğu için hep ilk oto atağı atabilir bu da onu güçlü yapmaz mi çoğu vs de?
Kai açık alanda q su tekli değerse tekliyor. Dra 2 baltasıda elindeyse direkt tekliyor. Karşı karşıya iseler ve flashlar varsa luci alamaz bence. Aphe silaha bağlı biraz. Samira s yükünü 1v1 de yapamayabilir belki. Mf nin ilk vuruş pasifi fazla bozuk. Zırh deşmeli buildde oto q suyla tek atıyor. Twitch menzilini koruyup ulti açarsa tekliyor. Tristanayı normalde vayneyle aldığımı hatırlıyorum ama şu an ki statikli buildiyle direkt tek atabilir. Çoğu kişi vayneyi 1v1 de en güçlü adc sanıyor da full build adc vs lerinde normal buildle o kadar güçlü değil. Şu an ki statik üçlü buildiyle vayne de yüksek bir burst atıp biraz daha tank oluyor bu saydıklarımı aladabilir belki. Guinsolu buildi hasar çok vursa da burste karşı fazla kırılgan kalıyor.Kai sa, draven, lucian, aphelios,samira. Aklıma gelen bunlar. Vayne vslerde çoğu adcden tek yer bence. Tek win conditionu e ile duvara vurmak.
Korsanfan aram resmi takımı yükleniyor. Aram turnuvalarına katılın
Çok nadir de olsa oluyor. Lolün kendisinin yaptığı clash turnuvalarında oluyor.Var mı böyle şeyler?
Çok nadir de olsa oluyor. Lolün kendisinin yaptığı clash turnuvalarında oluyor.
donmuş yürek ve randuin alırsa vayne en güçlü adcBurst atan adc lere işlemiyor o
Kai açık alanda q su tekli değerse tekliyor. Dra 2 baltasıda elindeyse direkt tekliyor. Karşı karşıya iseler ve flashlar varsa luci alamaz bence. Aphe silaha bağlı biraz. Samira s yükünü 1v1 de yapamayabilir belki. Mf nin ilk vuruş pasifi fazla bozuk. Zırh deşmeli buildde oto q suyla tek atıyor. Twitch menzilini koruyup ulti açarsa tekliyor. Tristanayı normalde vayneyle aldığımı hatırlıyorum ama şu an ki statikli buildiyle direkt tek atabilir. Çoğu kişi vayneyi 1v1 de en güçlü adc sanıyor da full build adc vs lerinde normal buildle o kadar güçlü değil. Şu an ki statik üçlü buildiyle vayne de yüksek bir burst atıp biraz daha tank oluyor bu saydıklarımı aladabilir belki. Guinsolu buildi hasar çok vursa da burste karşı fazla kırılgan kalıyor.
Uzun zamandır bu kadar temiz penta görmemiştim.
En az dünyanın yuvarlak olması kadar tutarlı bir analiz, kalıbımı basarım.Solo lane keepr > solo arthur diye yorumladım