geçen en iyi mid kim demiştin ya rookie nin laning’i birçok büyük mid laner tarafından özellikle övülüyor nedense( chovy, dopa, caps)Çöp heroyu daha da mı çöp ediyonuz napcak e ile tek mi atcak
geçen en iyi mid kim demiştin ya rookie nin laning’i birçok büyük mid laner tarafından özellikle övülüyor nedense( chovy, dopa, caps)Çöp heroyu daha da mı çöp ediyonuz napcak e ile tek mi atcak
AP önerisi gelmiş en uygulanabilir seçeneği verdim ben de.Çöp heroyu daha da mı çöp ediyonuz napcak e ile tek mi atcak
@Arthur Morgan metadan ne anlar bunamış artık Challenger bile olamıyor bunakAP önerisi gelmiş en uygulanabilir seçeneği verdim ben de.
İlk "e"sinin fullendiği bir dönem vardı la sanki:dÇöp heroyu daha da mı çöp ediyonuz napcak e ile tek mi atcak
Vardı vardı. Kekom iyi hatırlıyon he. Sen diyince hatırladım ben de.İlk "e"sinin fullendiği bir dönem vardı la sanki:d
Onun olayı daha hızlı e atmak içindi la ap kasmıyon hgasbhhjasfhİlk "e"sinin fullendiği bir dönem vardı la sanki:d
Her ne kadar beceremesem de iyi oynayanını izlemek zevkliydi:dVardı vardı. Kekom iyi hatırlıyon he. Sen diyince hatırladım ben de.
Biliyorum la:d Sadece "e"sine yüklenildiği bir zaman vardı, onu demek istedim:dOnun olayı daha hızlı e atmak içindi la ap kasmıyon hgasbhhjasfh
Ve böylelikle daha hızlı kalkan kazanmak icindi. Özellikle yüksek eloda bir dönem ad kasarken bile e fulluyorlardı bu yüzden.Onun olayı daha hızlı e atmak içindi la ap kasmıyon hgasbhhjasfh
Vlad konuşunca canın vlad çekti dmi Güzel penta tebriklerO kadar vlad konuştuk az önceki maçtan. 15 kille laneden çıkan dravenı 5 1 çıkan vladtan paso tek yedi lol adil .d