Benden sonra en iyi*yav arthur su benim karşıma şunu al göstereyim muhabbetini bırak artık la forumun en iyi oyuncusu sensin zaten bunu yazdığın insanlar senden minimum 600 lp 1 divisiondan fazla farkın olduğu insanlar.
Benden sonra en iyi*yav arthur su benim karşıma şunu al göstereyim muhabbetini bırak artık la forumun en iyi oyuncusu sensin zaten bunu yazdığın insanlar senden minimum 600 lp 1 divisiondan fazla farkın olduğu insanlar.
Marineforda gelen WB gibisin şuan gözümde hiç hikaye anlatmaİnari 3 kişilik açık veriyor
Hala yeterince büyüğüz o zamanMarineforda gelen WB gibisin şuan gözümde hiç hikaye anlatma
AP Yasuo yap daha güzel intlersin1 aydır oynayamıyorum acilen Yasuo alıp intlemem lazım.
Vurmaz muhtemelen, intlemenin bile bir adabı var.AP Yasuo yap daha güzel intlersin
E skilli AP scale oluyor. Nashor alırsın, Kraken'in de AP on-hit scalingi var. Bir de Guinsoo alırsın, Rabadon ve Lich Boğan ile çözersin gerisini.Vurmaz muhtemelen, intlemenin bile bir adabı var.
Çöp heroyu daha da mı çöp ediyonuz napcak e ile tek mi atcakE skilli AP scale oluyor. Nashor alırsın, Kraken'in de AP on-hit scalingi var. Bir de Guinsoo alırsın, Rabadon ve Lich Boğan ile çözersin gerisini.