Nostaljiden dolayı da olabilir ama eski kostümler çok daha güzel geliyor bana. Şimdi fazla çocuksu gibiler.sen alısmıssın güneşli günlereben gecenin dördü beşiyim
Nostaljiden dolayı da olabilir ama eski kostümler çok daha güzel geliyor bana. Şimdi fazla çocuksu gibiler.sen alısmıssın güneşli günlereben gecenin dördü beşiyim
nasıl olmuyor yav ilahsindiren üstüne full tank kasıyosun. zaten dakika 12 de zırh ve mr yükselten rünü giriyorum bir de w dan geliyor sırf ordan 50 zırh 30 büyü direnci falan geliyor. ilahsindirenden sonra negatron pelerini üstüne günateşi çivili falan 1v9 . geçen videosunu atmıştım fed samira ve leonayı 2v1 eforsuz almıstımTank olmuyor ama o zaman.
sultan try ve bu skin kral try en iyi try skinleri. hiçbir efektleri yok ama harikalar.Nostaljiden dolayı da olabilir ama eski kostümler çok daha güzel geliyor bana. Şimdi fazla çocuksu gibiler.
Baktım şimdi kastığımız gold aynı. Talon oynuyorum sonuçta sürekli roam attığım için level farkı olmadı. Dediğim gibi en az 4k damageden bahsediyorum. O kırmızı silahı çok güçlü vs de.Adc mainken şu mentaldeydim. Karşı takımın mid ya da topuyla aynı leveldeysem oyun bitmiştir, taşımam lazım. Aphe senden daha feed gibi @Vvv
sen orda 4 k damage vurmadın laDeğildi gold da öndeydim o zaman. Oyun sonu kastığımız gold da aynı zaten. Talon oynuyorum sonuçta sürekli roam attığım için level farkı olmadı. Dediğim gibi en az 4k damageden bahsediyorum. O kırmızı silahı çok güçlü vs de.
Kara Balta, Sterak falan kasıyorlar ya Ilahsindirenle o yüzden öyle dedim.nasıl olmuyor yav ilahsindiren üstüne full tank kasıyosun. zaten dakika 12 de zırh ve mr yükselten rünü giriyorum bir de w dan geliyor sırf ordan 50 zırh 30 büyü direnci falan geliyor. ilahsindirenden sonra negatron pelerini üstüne günateşi çivili falan 1v9 . geçen videosunu atmıştım fed samira ve leonayı 2v1 eforsuz almıstım
yok yav hiç denk gelmedim öyle yapan . ilahsindiren hortlak ve poppy nin pasifi birleşince çok güzel damage oluyor. bir de üstüne ölü adamın zırhı pasifi mi koyarsan misKara Balta, Sterak falan kasıyorlar ya Ilahsindirenle o yüzden öyle dedim.
Lulu, seraphine, pyke- vayne, xayah, zeri- veigar, lissandra, vladimir- lillia, amumu, diana- chogath , sion , kayle@Keepr her rol için sırasıyla ilk 3 late game herosu yazsana. Başkaları da söyleyebilir düşüncelerinizi merak ettim
Pyke nasıl late game herosu yav?Lulu, seraphine, pyke- vayne, xayah, zeri- veigar, lissandra, vladimir- lillia, amumu, diana- chogath , sion , kayle