Oynayış tarzı farklı zaten. Sadece dps olarak bakmamak lazım. Öyle yaparsak o zaman bu listeyi baştan aşağıya değiştirmek gerekir. Bekleme süresi olmayan uzaktan sürekli 1k 1k vuran ve slow atan bir adc bu. Senin tarzına pek uymuyor bu arada sevmemen normal. Ben senin daha hiç yavaş tf yaptığını gir çık yaptığını görmedim. Oynadığın şampiyonlarda genelde pozisyonu bulup girip tf yi bi anda bitirmeye yönelik oynuyorsun. Heroların da bu tarz zaten. Dürtme komplu takımların vazgeçilmesidir ezreal.
Bu arada oyunun başlangıcından bu yana oyundaki en çok oynanan şampiyon açık ara ezrealdir. Çok nadiren bu birinciliği vermiştir. Ben de istatistik takıntısı var. Oyun oynadığım hatta oynamadığım zamanlarda bile sürekli metayı kontrol ederim. Şuan bile kaisadan sonra oyundaki en çok oynanan 2. şampiyondur ezreal. Son 13 yıldır hangi meta olursa olsun sürekli en çok oynanan şampiyon olması ve zamanında gerekse mid gerekse ormanda oynanan bir şampiyondan bahsediyoruz. Sadece dürtme olarak bakmamak lazım bu yüzden. Kaldı ki pasifi 5 yükte %50 saldırı hızı da veriyor. Sadece uzaktan değil 5 yükteyken de kafa kafaya girer yani. O yüzden yazdım ezreal i.
İlk 3 az oldu ilk 5 deseydin keşke