gel de döveyim seniOyunda görünüyor reis. Hadi vs.
gel de döveyim seniOyunda görünüyor reis. Hadi vs.
la amma büyüttün 20 kill aldıgında da kaybediyorsun bu oyunu 1-20 oynadığında da kazanabiliyorsun. tek bir maça endeksleme o yüzden kendini. adam smurfse smurf ne var bi maç kaybetmişin alt tarafıBana taş atana gül vermem, muhatabına hak ettiği cevabı veremeyenin kişiliğinde problem vardır, benimkinde değil. @Dattebayo..!
Ne büyütmesi la? Bulunduğum ligin çok üzerinde olan bir adam gelmiş oyunumu haksız şekilde sabote ediyor. Yaptığı şey oyun kurallarına göre tartışmasız ban sebebi. Bunun karşılığında haklı olarak sövmüşüm yani neyini büyüttünüz bu kadar? Ayrıca şu adam senin karşına gelse benim gibi masumane bir küfürle kalacağını hiç sanmıyorum, seni biraz tanıyorsam şu an deep web'de el bombası bakıyor olurdun.la amma büyüttün 20 kill aldıgında da kaybediyorsun bu oyunu 1-20 oynadığında da kazanabiliyorsun. tek bir maça endeksleme o yüzden kendini. adam smurfse smurf ne var bi maç kaybetmişin alt tarafı
senin sıkıntın ego. boş bi ego. oynadığın şampiyonun oyundaki en iyi samp olduğunu sanıyorsun. kendini kendinden cok üst seviyede laning in var olarak görüyorsun. zaten 1v1 sampı bu kadar benimsediğin icin lane kaybetmek sana cok koyuyor. senden iyi milyonlarca hem senin elonda hemde senden daha üst liglerden oyuncular olduğunu kabul etmen lazım. kabul ettiğini sansan bile yedirwmiyorsun kendine.Ne büyütmesi la? Bulunduğum ligin çok üzerinde olan bir adam gelmiş oyunumu haksız şekilde sabote ediyor. Yaptığı şey oyun kurallarına göre tartışmasız ban sebebi. Bunun karşılığında haklı olarak sövmüşüm yani neyini büyüttünüz bu kadar? Ayrıca şu adam senin karşına gelse benim gibi masumane bir küfürle kalacağını hiç sanmıyorum, seni biraz tanıyorsam şu an deep web'de el bombası bakıyor olurdun.
Boşu bırak da gel oyun atalım bir iki elYok mu yeni bir turnuva @RedTeroR finale kalıp yenilsin.
Bayramdan sonra güzel gider bence.Yok mu yeni bir turnuva @RedTeroR finale kalıp yenilsin.
AP Varus bekliyorum @Arthur MorganBayramdan sonra güzel gider bence.