Kesinlikle xdTft turnuvasi da keyifli olabilir bu arada :S
Kesinlikle xdTft turnuvasi da keyifli olabilir bu arada :S
Fena değilsin o zaman güzelBen set1 de başlamıştım. Set 3 de bıraktım. Şuan eski haline dönmüş şampiyonlari tanıması falan kolay. Rankim gümüş 2 şuan, set 1 de plata çıkmıştım. Şuan zevkine takılıyorum. @RedTeroR seveceğini düşünüyorum ben telefondan falanda oynayabiliyorsun bence bir şans ver.
Dün oynadım ama fazla karışık bir de onun eşya setiyle karakterleriyle uğraşamam.Ben set1 de başlamıştım. Set 3 de bıraktım. Şuan eski haline dönmüş şampiyonlari tanıması falan kolay. Rankim gümüş 2 şuan, set 1 de plata çıkmıştım. Şuan zevkine takılıyorum. @RedTeroR seveceğini düşünüyorum ben telefondan falanda oynayabiliyorsun bence bir şans ver.
Set 1 katarina ve shyvana metası olarak güçlüydü sanırım bende set 4 de falan bıraktım.Ben set1 de başlamıştım. Set 3 de bıraktım. Şuan eski haline dönmüş şampiyonlari tanıması falan kolay. Rankim gümüş 2 şuan, set 1 de plata çıkmıştım. Şuan zevkine takılıyorum. @RedTeroR seveceğini düşünüyorum ben telefondan falanda oynayabiliyorsun bence bir şans ver.
Senin Rank ne takılalım sonra LoL' den nefes alabilirseniz. :dFena değilsin o zaman güzel
Set3 de dia3 falan oldum,sonra bir set 7 de oynadım,orada plat1'lerdeydim sanırım.Senin Rank ne takılalım sonra LoL' den nefes alabilirseniz. :d
@Cavitq11Gelin de azcık fedleyek arkadaşlar
Cavit gelsin de iki kapışak iki laf çarpak birbirimize
Oyunda görünüyor reis. Hadi vs.Cavit gelsin de iki kapışak iki laf çarpak birbirimize