Akali oyunun en basit şampiyonlarından. Hiçbir olayı yok. Skilleri q dışında point and click ve skillerinin hasarları aşşırı yüksek. Akaliye zor diyen qiyanaya da zor der shsjjsjsFarm yapmak ve lane itmek harici çok da zor değil aslında.
Akali oyunun en basit şampiyonlarından. Hiçbir olayı yok. Skilleri q dışında point and click ve skillerinin hasarları aşşırı yüksek. Akaliye zor diyen qiyanaya da zor der shsjjsjsFarm yapmak ve lane itmek harici çok da zor değil aslında.
Katılıyorum. :S Sadece farma vurmuyor lanet çar. İnhi falan kaybedince ve benim itmem gerekince ruhum daralıyor.Akali oyunun en basit şampiyonlarından. Hiçbir olayı yok. Skilleri q dışında point and click ve skillerinin hasarları aşşırı yüksek. Akaliye zor diyen qiyanaya da zor der shsjjsjs
Bize zor kardeşim kafasının üzerinde bir şey sallıyor mesela onu mu takip edeceğiz yoksa rakibi miAkali oyunun en basit şampiyonlarından. Hiçbir olayı yok. Skilleri q dışında point and click ve skillerinin hasarları aşşırı yüksek. Akaliye zor diyen qiyanaya da zor der shsjjsjs
Eski akali free elo idi ve çok kolaydı. Az elo kasmadım onunlaAkali oyunun en basit şampiyonlarından. Hiçbir olayı yok. Skilleri q dışında point and click ve skillerinin hasarları aşşırı yüksek. Akaliye zor diyen qiyanaya da zor der shsjjsjs
akali ye basit diyerek qiyana yı da oynayamadığı anlamadım. adc main 5-6 maçta oyundaki en zor sampiyonları oynuyor anladım :SAkali oyunun en basit şampiyonlarından. Hiçbir olayı yok. Skilleri q dışında point and click ve skillerinin hasarları aşşırı yüksek. Akaliye zor diyen qiyanaya da zor der shsjjsjs
Adc main olabilirim ama buralara gelene kadar oyundaki top dışında bütün laneleri çokça oynadım. Her rolde en az dia seviyesi oynayabildiğim üçer şampiyon var. Oyunda gm ve üstüne çıkmış sup mainler dışında her oyuncu dediğim gibi bir şampiyonu 5-6 maçta kavrar. Mainlemiş biri kadar hakim olmasa da mekanikleri ve basit comboları dahil çok rahat dia seviyesi oynar.akali ye basit diyerek qiyana yı da oynayamadığı anlamadım. adc main 5-6 maçta oyundaki en zor sampiyonları oynuyor anladım :S
Sadece R1 point click değil mi?Akali oyunun en basit şampiyonlarından. Hiçbir olayı yok. Skilleri q dışında point and click ve skillerinin hasarları aşşırı yüksek. Akaliye zor diyen qiyanaya da zor der shsjjsjs
Şampiyonun skilleri o kadar kolay ki point click saymış beynim otomatik sadlfjasdSadece R1 point click değil mi?
Oyunda Warwick, Garen gibi karakterler varken Akali'ye kolay demezdim ben ya.Şampiyonun skilleri o kadar kolay ki point click saymış beynim otomatik sadlfjasd
Oyunda aklına gelen en zor şampiyonu söyle, akaliyle kıyaslayalım.Oyunda Warwick, Garen gibi karakterler varken Akali'ye kolay demezdim ben ya.