qiyana
O bana yetenek olarak fazla gelir.
qiyana
Nasıl fazla gelir ya? Ben bile oynayabiliyorum.O bana yetenek olarak fazla gelir.
güzel bir kıyaslama oldu. Her gün Inari ile oyuna girmekten demir'e düşcem neredeyse...Nasıl fazla gelir ya? Ben bile oynayabiliyorum.
Valla mı? Ben bunu bir arkadaşla tartışmıştım. Dedim yok öyle birşey. O var dedi. O kadar oynadım olsaydı bilirdim dedim ve kaybetmiştim iddiayı. Demek ki ben oyunu bıraktıktan sonra çıkmış.Yetenek bozma işi eskiden yoktu. Yeni sayılır (10.sezon sonrası).
Arkadaşını ara ve haklı olduğunu söyle. Zamanı geldi xd.Valla mı? Ben bunu bir arkadaşla tartışmıştım. Dedim yok öyle birşey. O var dedi. O kadar oynadım olsaydı bilirdim dedim ve kaybetmiştim iddiayı. Demek ki ben oyunu bıraktıktan sonra çıkmış.
Valla mı? Ben bunu bir arkadaşla tartışmıştım. Dedim yok öyle birşey. O var dedi. O kadar oynadım olsaydı bilirdim dedim ve kaybetmiştim iddiayı. Demek ki ben oyunu bıraktıktan sonra çıkmış.
qiyana en az 50 maç atmak lazım oynayabilmek için . o da yeterli değil de sampiyonu az çok kavramaki için . aksini söyleyen oynadığını sanıyordur.Nasıl fazla gelir ya? Ben bile oynayabiliyorum.
akali de zorO bana yetenek olarak fazla gelir.
Farm yapmak ve lane itmek harici çok da zor değil aslında.akali de zor
Oynadığımı sanmıyorum gayet oynayabiliyorum. Bir şampiyonu oynayabiliyorum demek için 50 maç oynamama gerek yok. Max 5-6 maçta kavrar öttürürüm. Mekanik ve el hızı olarak hızlı şampiyonlar dahil.qiyana en az 50 maç atmak lazım oynayabilmek için . o da yeterli değil de sampiyonu az çok kavramaki için . aksini söyleyen oynadığını sanıyordur.