Çok sıklıkta oynuyor muydun sen ?Lolü iki gün önce bıraktım. Bu kadar mı fark eder? Resmen gençleştim! Tavsiye ederim. Hayatımda istediğim şeyleri yapacak saatlerce boşluk açıldı. Lol pişmanlıktır.
Sen lol oynuyor muydun? Senin hesabı kuzenler kullanıyor sanıyordumLolü iki gün önce bıraktım. Bu kadar mı fark eder? Resmen gençleştim! Tavsiye ederim. Hayatımda istediğim şeyleri yapacak saatlerce boşluk açıldı. Lol pişmanlıktır.
Çok sıklıkta oynuyor muydun sen ?
Her gün olmasa da haftada bi 10 maç atıyodurum en az. Zaman çalıyor oyun. Pek eğlenmediğimi de fark edince bıraktım.Sen lol oynuyor muydun? Senin hesabı kuzenler kullanıyor sanıyordum
Vex in kardeşi falan mı bu ? O siyah gölgeli venom gibi bu kızıl manyak carnage gibi. İlginç herolar çıkıyor da hala o kadar element kullanıldığı halde invoker tarzı büyücü gelmedi şu oyuna...İlginç bir karakter olmuş.
Akşam ARAM?Lolü iki gün önce bıraktım. Bu kadar mı fark eder? Resmen gençleştim! Tavsiye ederim. Hayatımda istediğim şeyleri yapacak saatlerce boşluk açıldı. Lol pişmanlıktır.
O kadar yazdım okusaydın be kanka djdjdjAkşam ARAM?
10 maç bişey değil haftada.Her gün olmasa da haftada bi 10 maç atıyodurum en az. Zaman çalıyor oyun. Pek eğlenmediğimi de fark edince bıraktım.
Değil zaten de stres oluyorum. Ranked atmayınca anlamsız geliyor oynamak. Rankedda da sinirlenebiliyorum gereksiz yere. Umursamıyorum da oyunu ama sonuçta zaman harcıyorsun. 30dk oynayınca kazanmak istiyo insan.10 maç bişey değil haftada.