İşte onu farklı yere yerlestirebilir bir şey demem. Fakat benim denk geldiğim çoğu kişi düşük gelip kaybediyor kendi lane'ini.Botla kasıldığı için riot fazla win alınıp iyi oynandığında hesabı inceliyor ve hesapta oynanan bot oyunlarını görüp banlıyor. Bunu otomatik de yapıyor olabilir pek emin değilim ama botted hesaplar hızlı banlanıyor. Ban sebebi de 3. parti yazılım diyor.
Yanıldığın yer şurası; bu adamlar çok yüksek wr ile o eloya çıkıyor. Benim 80 wr ile plat hesabım var. Elmaslarla oynuyorum. Her maç nasıl plat geliyor diyorlar. Elmas eloda her maç yine ben taşıyorum. Elmas eloya platken çıkabildiysen zaten en az o elo kadar oynuyorsun demektir. Bahsettiğin farkın sebebi de şu oluyor; adam elmas ve normal elosunda oynuyor. Karşıya aslında chall ama yüksek wr sayesinde elmas olmadan o maça gelen biri geliyor. Bizim elması ezince de lane diff oluyor. Böyle yani olay.
Çözüm gereken yer burası, yani bunun ayarını yapamıyor oyun, ya adam çok kazanıyorsa iyi elo sahipse daha fazla lp verip yukarı gönder. Diğer türlü tutarlı olmuyor, top'dan kaç defa böyle oyun açılıp bota ya da mide etki edildi hatırlamıyum.
Bazı oyunlar bota gidiyorum top feedliyor oyun açılıyor, topa gidiyorum bot açılıyor vb.
Artık bir noktada oyunu tutamiyorsun ne olursa olsun. Bu muhtemelen sadece bana olmuyor. Bak taşıma vb. alakası da yok durumun. Bazı oyuncular kötü oluyor ama taşıyorsun, bazen oyun açılıyor tek lane'den tamamen öyle fark var oyuncular arasında...