9-0-7 ile belim ağrıdı daha nasıl taşıyalım?Paslanmışsın,taşıyamıyorsun bir sonraki duoda mid ben geçiyorum xd
Adc attı değişik sistem 13-3-9 bitirdim. Daha ne yapayım? Faker gelse ona da laf atarsın sen. :S
9-0-7 ile belim ağrıdı daha nasıl taşıyalım?Paslanmışsın,taşıyamıyorsun bir sonraki duoda mid ben geçiyorum xd
Şaka lan iyiydik,kaybettiklerimiz çok boştu xd9-0-7 ile belim ağrıdı daha nasıl taşıyalım?
Adc attı değişik sistem 13-3-9 bitirdim. Daha ne yapayım? Faker gelse ona da laf atarsın sen. :S
1320 kez eşleşmişler, Gwen'in kazanma oranı %44. Rahat alır ama. :dGwen rahat alır singed ı deneme bile @LaughTale
6-6-11 Malzahar oyunuda, görende feedledim sanar. :SŞaka lan iyiydik,kaybettiklerimiz çok boştu xd
Ama Malzahar oyunundaki kda'nı söylememen de ne bileyim xd xd
Eski timsah olsa 15 5 15 olurdu xd6-6-11 Malzahar oyunuda, görende feedledim sanar. :S
Yine olurdu da karşı bot öyle kastı ki yaklaşılmıyordu. Kaisa sağolsun tf'ler bittikten sonra geliyordu. :SEski timsah olsa 15 5 15 olurdu xd
Kaisa @Arthur Morgan gibiydi,her şeyi en iyi ben bilirim ben süperim diyordu ama sonucu gördük xdYine olurdu da karşı bot öyle kastı ki yaklaşılmıyordu. Kaisa sağolsun tf'ler bittikten sonra geliyordu. :S
Adam tf'ye gelmedi şaka bir yana. 4v5 bile neredeyse kazandığımız savaşlar oluyordu. Bir yerden sonra bot farkına gitti oyun tamamen. İçeri girip tek yeyip base'e yolculuk yapıyordu...Kaisa @Arthur Morgan gibiydi,her şeyi en iyi ben bilirim ben süperim diyordu ama sonucu gördük xd
Enteresan bir duo olduğumuz için değişik şeyler başımıza geliyor nomal xdAdam tf'ye gelmedi şaka bir yana. 4v5 bile neredeyse kazandığımız savaşlar oluyordu. Bir yerden sonra bot farkına gitti oyun tamamen. İçeri girip tek yeyip base'e yolculuk yapıyordu...