Bizi kekliyorlar ya. Kid'de çok enerji götürüyor diyor ama hiçbir şey olmamış gibi dimdik savaşıyorlar. jshjsh Onların bahsettiği duruma göre şuan pili bitmiş olmaları gerekiyordu.Bilin bakalım nolur? Law ın enerjisi yetmez gene
Bizi kekliyorlar ya. Kid'de çok enerji götürüyor diyor ama hiçbir şey olmamış gibi dimdik savaşıyorlar. jshjsh Onların bahsettiği duruma göre şuan pili bitmiş olmaları gerekiyordu.Bilin bakalım nolur? Law ın enerjisi yetmez gene
Luffy kendi iradesiyle izin veriyor zaten. Öyle bir durum değil.Burada anca eğlenirler. Eğlensinler. Büyük savaşta bile Luffy'i ışınlarken göreceğiz nasılsa sjhsjhj
Kid gemi dümeninde uçuyordu adam daha napsın Law gene köşe de poz kesiyordu xdBizi kekliyorlar ya. Kid'de çok enerji götürüyor diyor ama hiçbir şey olmamış gibi dimdik savaşıyorlar. jshjsh Onların bahsettiği duruma göre şuan pili bitmiş olmaları gerekiyordu.
Destek gücü Oda'nın engelleyeceğini mi sanıyorsunuz.Luffy'i her zaman ışınlayabilecekse herkesi ışınlar.
Oralara gelene kadar Law yine gelişmiş olacak. Oda'ya sorsalar muhtemel diyeceği şey bu. Yerinde saymıyorlar. Şuan bile BM ile dövüşürken gelişiyor yani.Aynen yapar.O da ayrı bir saçmalık olacak zaten bu laf üstüne.Dragonball gibi serilerde adam en azından diyor birşeyler.Ki'mi düşürüyorum senin için ne yaparsan yap gibisinden.One piece için sanmıyorum bak hakimi düşürdüm ışınla beni Law diye birşey.
Bu aşırı saçma. Ne izin vermesi yahu. Hakim izin veriyorum Law seni ışınlasın mı diyor. Ayrıca Luffy'i habersizken de ışınladı. Otomatik açık bırakıyor herhal izin belgesini.Luffy kendi iradesiyle izin veriyor zaten. Öyle bir durum değil.
@Mihawk konu dışı tahrik var. Ban talep ediyorum.@Wataame Daisuki
Dof'u duvardan duvara nasıl vurdu sence? Hakisinin %80'ini kafese aktardığı için diyorlar doğru mudur?