Law destek güç olduğu için, Luffy-Kid-Law'ı Oda bir arada tuttuğu için, Law'da yerinde saymayıp geliştiği için tayfayı her zaman ışınlayabilecektir. Nokta.
He ya korkutayım dedim biraz.Konu konu dedin. Bu muydu
Ama hiç korkmadım. Çünkü günlük bakmıyorum olaya. Baksam dahi görüyoruz. Luffy ve Zoro'yu ışınlıyor.He ya korkutayım dedim biraz.
Zaten bilmediğin şeyden korkacaktın tabiiki bundan değil. xDAma hiç korkmadım. Çünkü günlük bakmıyorum olaya. Baksam dahi görüyoruz. Luffy ve Zoro'yu ışınlıyor.
Burada anca eğlenirler. Eğlensinler. Büyük savaşta bile Luffy'i ışınlarken göreceğiz nasılsa sjhsjhjZaten bilmediğin şeyden korkacaktın tabiiki bundan değil. xD
Işınlasın bir zahmet haki basınca ışınlayamıyor havada haki basıp Ejderha avlamaya çalışıyoruz.Burada anca eğlenirler. Eğlensinler. Büyük savaşta bile Luffy'i ışınlarken göreceğiz nasılsa sjhsjhj
Luffy'i her zaman ışınlayabilecekse herkesi ışınlar.Law destek güç olduğu için, Luffy-Kid-Law'ı Oda bir arada tuttuğu için, Law'da yerinde saymayıp geliştiği için tayfayı her zaman ışınlayabilecektir. Nokta.
Aynen yapar.O da ayrı bir saçmalık olacak zaten bu laf üstüne.Dragonball gibi serilerde adam en azından diyor birşeyler.Ki'mi düşürüyorum senin için ne yaparsan yap gibisinden.One piece için sanmıyorum bak hakimi düşürdüm ışınla beni Law diye birşey.Burada anca eğlenirler. Eğlensinler. Büyük savaşta bile Luffy'i ışınlarken göreceğiz nasılsa sjhsjhj