Ben popüler olduğu sıralarda Tilki Andre merak ediyordum baya hype yaratmıştı bende.Bu karakterin olayı nedir ?Boş beleş biri midir yoksa çok sağlam bir şahıs mıdır hakim olmadığımdan soruyorum ?
O yüzden mafya da gerçeğe yakındır tapınak örgütü de.
Bunun gerçek hikayenin değiştirilmiş versiyonu olduğuna emin olabilirsin.Böyle sağlam kurgu yazacak senarist yok zaten ülkede.Kişi ve kurumlarla alakası yoktur yazısı da bunun kanıtı.Gerçek hikaye olduğu için bizi bağlamaz uyarısı yapıyorlar.Bu dizi ülkeyi komplo teorisyeni yaptı, ampulün dış mihraklar söyleminin ve propagandasının, halkın beynine etkili olarak işlendiği ilk yayın budur.
Türk halkının güçlü, cesur, aşık kahramanlara olan sevgisini, Birazda karanlık ve vatansever istihbaratçı rolüyle birleştirmesi. Son derece zekice.
Vadi Pusu döneminde bu propaganda artık resmiyete döndü. İktidar hangi ülkeyle anlaşamıyorsa kiminle çatışıyorsa düşman o olmuştur.
Hep bu gözle izledim, Çok etkili bir propagandaydı, Belli merkezleri bir dizi üzerinden tetikleyip konsolide eden bir iç istihbarat ve propaganda başarısı.