Aynen. Safemoon'u geçen Binance'de bulamamıştım.Bunlarda batmazsın. Çünkü 5-10 dolara bunlardan milyonlarca alabiliyorsun. Fakat yanlış bilmiyorsam bilinen piyasalarda bunları arzı yok. Daha genel borsaya açılmadılar yani.
Safemarsı yakalayabildiysen iyi o safemoondan daha fazla katladı kısa vadede.Safemoon, Safemars, Shiba, Akita. Bu dördünden umutluyum.
Böyle ufak coinleri binancede bulamazsınız. Cüzdan oluşturup alt borsalardan almanız lazım bazıları üyelik üstiyor ...swap lardan iste cüzdanı bağlayıp direk atabiliyorsun.Aynen. Safemoon'u geçen Binance'de bulamamıştım.
Binance ne zaman gelir biliyor muyuz öyle bir takip sistemi var mı ?Böyle ufak coinleri binancede bulamazsınız. Cüzdan oluşturup alt borsalardan almanız lazım bazıları üyelik üstiyor ...swap lardan iste cüzdanı bağlayıp direk atabiliyorsun.
Yok malesef talep arttıkça güven verdikçe direk borsalar bünyesine katıyor sanırım. Mesela Verge'nin türk borsalarına gelmesi çok isteniyor adamlar bizlik bir şey yok borsanın kendisinden talep olması gerek dediler. Yani hiç gelmeyebilir piyasadan kaybolabilir. Bu yüzden umurumda olmayacak kadar komik rakamlarla alıyorum ben. Binance 'nin cüzdanıyla (eksi yönleri var) Aldığımda genelde ağ ücreti aldığım tutardan daha düşük oluyor : ))Binance ne zaman gelir biliyor muyuz öyle bir takip sistemi var mı ?
Doge %1000 bitter snickers yedirdi ama Allahtan tüm yeni bol sıfırlı coinler artışta. Kazandırdığı para masrafı bile karşılamasa da mutlu oluyor insan : ))Balinalardan nefret ediyorum
Peki nereden alacağız bunları ?Bunlarda batmazsın. Çünkü 5-10 dolara bunlardan milyonlarca alabiliyorsun. Fakat yanlış bilmiyorsam bilinen piyasalarda bunları arzı yok. Daha genel borsaya açılmadılar yani.
Farklı farklı borsalarda olabiliyorlar, mesela shiba inu ve akita inu hotbit borsasında var. Gate io sanırsam yeni tokenları bünyesinde barındıryor. Yine de güvenip güvenmemek sana kalmış, neticede bunlar nispeten daha az bilinen küçük borsalar. (Gate sanırım Çin'in en büyüklerindendi ama bir coin almadan borsasını dikkatli araştır bence, sıkıntı olmasın)Peki nereden alacağız bunları ?