Panik satışlarından dolayı iyice düşecek, merak etme. Dogecoin asıl patlamayı akşam yapar, her zaman öyle oldu çünkü. Bu paranın arzını Amerikalılar belirliyor.Sanırım batıyorum.
Panik satışlarından dolayı iyice düşecek, merak etme. Dogecoin asıl patlamayı akşam yapar, her zaman öyle oldu çünkü. Bu paranın arzını Amerikalılar belirliyor.Sanırım batıyorum.
Adamı ülkeden attırmışlar yav. Birde amiralcilere iyi lobi kuruyorsunuz derlerdi. Resmen paralel yapı var.Geçti be gülüm. Bak ben askerliği denizci olarak yapacam dedim bugün kripto para işine girerken öğrendim ki vatansızmışım. Hani sen az kaybın var diye dua et :/
Var mı tavsiyeDogecoin bizi sakat bırakabilir, o yüzden daha alt kademe coinleri kovalamaya başladım. Parayı anca bunlardan vururuz bu saatten sonra.
Safemoon, Safemars, Shiba, Akita. Bu dördünden umutluyum.Var mı tavsiye
Tamam batarsam alıntı yaparım.Safemoon, Safemars, Shiba, Akita. Bu dördünden umutluyum.
Bunlarda batmazsın. Çünkü 5-10 dolara bunlardan milyonlarca alabiliyorsun. Fakat yanlış bilmiyorsam bilinen piyasalarda bunları arzı yok. Daha genel borsaya açılmadılar yani.Tamam batarsam alıntı yaparım.