Chiliz, Bitcoin'e bağlı bir para değil. Tamamen bağımsız.Bunu duyduğum iyi oldu. Hepsi düşüşteyken biraz daha yatırım düşünebilirim o zaman ona. Umarım yine yanıltmaz bizi.
Chiliz, Bitcoin'e bağlı bir para değil. Tamamen bağımsız.Bunu duyduğum iyi oldu. Hepsi düşüşteyken biraz daha yatırım düşünebilirim o zaman ona. Umarım yine yanıltmaz bizi.
Bilmediğimden soruyorum, Bitcoin'e bağlı olmayan böyle başka coinler var mı?Chiliz, Bitcoin'e bağlı bir para değil. Tamamen bağımsız.
Yanlış bilmiyorsam Holo da bağımsızdı.Bilmediğimden soruyorum, Bitcoin'e bağlı olmayan böyle başka coinler var mı?
Holo'yu duymasam iyiydi, geçenlerde biraz zarara soktu beni.Yanlış bilmiyorsam Holo da bağımsızdı.
O zaman günün anlam ve önemini ablatan şu şiiri sana atayım...donum neredeee donumu arıyorum :/
Verge'nin kripto para kullanıma yönelik olması gelecek vaat ediyor gibi. Türk borsalarında olmamalarına rağmen internet sitelerinde Türkçe dahil bir çok dil mevcut ve sosyal medyada bir çok ülkeye yayılmış vs. ama tüm bunlara rağmen genel grafiğe bakınca kararsız kalıyor insan.
Verge'den umutluyum ben.Verge'nin kripto para kullanıma yönelik olması gelecek vaat ediyor gibi. Türk borsalarında olmamalarına rağmen internet sitelerinde Türkçe dahil bir çok mevcut ve sosyal medyada bir çok ülkeye yayılmış vs. ama tüm bunlara rağmen genel grafiğe bakınca kararsız kalıyor insan.
gördüm bunu telegramda ya. 40k zarar var dün sabahtan bu yana ama holddayım ağacı istedikleri kadar sallasınlar düşmem ama ağacı keserlerse bilemicem :/. Bu arada Doge, Btt, hot, win bunlara kulaktan dolma tepeden girmeyin. ben sxp algo bnbde yakalandım yapacak bişey yok gerekirse 1 sene beklerimO zaman günün anlam ve önemini ablatan şu şiiri sana atayım...
Dediğin gibi zarardan satmak pek mantıklı değil. Beklemek en iyisi, sabırlı olmak lazım bu işlerde yoksa sürekli zarar üstüne zarar oluyor.gördüm bunu telegramda ya. 40k zarar var dün sabahtan bu yana ama holddayım ağacı istedikleri kadar sallasınlar düşmem ama ağacı keserlerse bilemicem :/. Bu arada Doge, Btt, hot, win bunlara kulaktan dolma tepeden girmeyin. ben sxp algo bnbde yakalandım yapacak bişey yok gerekirse 1 sene beklerim