Girdik Mağara Ayısı olarak çıkacağız.Ayıların piyasasına girdik mi ytd bey ?
Arkasında sağla projeler olanlara girmek mantıklı gibi duruyor. Birader Value'ya girdi. Bende para olsa ben de Binance Coine basardım muhtemelen. Hiçbir yatırım tavsiyesi değildir bu arada.Kripto işine dün gece girmeyi düşünüyordum, çok yorgundum sabaha ertelenmiştim. Dün girseydim büyük ihtimal 1 gecede batardım
Dostlar bu piyasaya pek hakim değilim de kısa-orta-uzun vadede fark etmez önerisi olan var mı? Hangisine/hangilerine basayım sizce?
Bir gecede fakir kaldık
Kripto işine dün gece girmeyi düşünüyordum, çok yorgundum sabaha ertelenmiştim. Dün girseydim büyük ihtimal 1 gecede batardım
Dostlar bu piyasaya pek hakim değilim de kısa-orta-uzun vadede fark etmez önerisi olan var mı? Hangisine/hangilerine basayım sizce?
Bi uyandım kripto fiyatlarına baktığım uygulamadan 9 bildirim var. Bir anlığına artış bildirimi sanıp ulan parayı kırdık galiba dedim, meğerse ortalık kan gölüne dönmüş.
Chiliz'e ufaktan girdim bakalım, beklemedeyiz.Verge, Matic, Chiliz ve Cover. Bunlar sizi üzmez, gençler.
Chiliz çok sağlam, ben zamanında Barca tokeni almıştım Chiliz kullanarak. Tokeni aldıktan sonra 78 Chiliz arttı küsürat olarak, o zaman bir dolar bile etmiyordu. Bir yılda değeri 40 dolara çıktı onların.Chiliz'e ufaktan girdim bakalım, beklemedeyiz.
Bunu duyduğum iyi oldu. Hepsi düşüşteyken biraz daha yatırım düşünebilirim o zaman ona. Umarım yine yanıltmaz bizi.Chiliz çok sağlam, ben zamanında Barca tokeni almıştım Chiliz kullanarak. Tokeni aldıktan sonra 78 Chiliz arttı küsürat olarak, o zaman bir dolar bile etmiyordu. Bir yılda değeri 40 dolara çıktı onların.