Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228
Toplamaya başladım, parça parça. %5 içerdeyim.
Btc daha garanti altcoin daha karlı olur.Justin çakalı (bu da dolandırıcı gerçi ) 30k’dan 500 btc aldım diye açıklamış.Ne zaman gider bilemem ama depoyu dolduruyorlar uzun vade için.Btc yavaş yavaş çökertme dümeni değilse.Justin trona operasyon düzenliyor zaten bir yakım sistemi geliştirmiş sayısını sürekli azaltacak bir işleyiş bu yüzden de fiyat yükseliyor.Tron tersine artmıştı son zamanlarda.İşte nedensizce artmıyor hemen öğrenmek lazım.
Luna almadım yav. Link aldım. Luna alır mıyım ben deli miyim?
Pardon iyi düştü diyip ortada Luna görünce öyle algıladım birden hızlı okumanın zararları :/

Btc daha garanti altcoin daha karlı olur.Justin çakalı (bu da dolandırıcı gerçi ) 30k’dan 500 btc aldım diye açıklamış.Ne zaman gider bilemem ama depoyu dolduruyorlar uzun vade için.Btc yavaş yavaş çökertme dümeni değilse.Justin trona operasyon düzenliyor zaten bir yakım sistemi geliştirmiş sayısını sürekli azaltacak bir işleyiş bu yüzden de fiyat yükseliyor.Tron tersine artmıştı son zamanlarda.İşte nedensizce artmıyor hemen öğrenmek lazım.

Pardon iyi düştü diyip ortada Luna görünce öyle algıladım birden hızlı okumanın zararları :/
Dibi tutturmak mümkün değil, savaş riski varken borsanın yeni bir ralliye başlaması ne kadar mümkün bilemiyorum. Bu yüzden %100 işlem yapmayı riskli görüyorum. Başlangıç için %5 iyi. Yükselirse ne ala, düşerse de alttan toplarım.

Dibi tutturmak mümkün değil, savaş riski varken borsanın yeni bir ralliye başlaması ne kadar mümkün bilemiyorum. Bu yüzden %100 işlem yapmayı riskli görüyorum. Başlangıç için %5 iyi. Yükselirse ne ala, düşerse de alttan toplarım.
Aman sakın kaldıraç işine girmeyin de alın bakmayın falan problem değil.Çevremdekiler anlatıyor işte btcden dolayı intihar etmiş falan gibisinden konuşuyorlar ama anlatamıyorum o intihar edenlerin bu kaldıraç - margin muhabbetiyle kumar oynadığını.

Birçok insanın pantolonunu indirmeden donunu çaldılar heryerde donum nerde yazısı görüyorum.Malesef kripto piyasası böyle bir anda vezir de olursun rezil de.Ben de içerdeyim kenarda çok az nakitim var gerisi malda.Yapacak birşey yok bir süre ekrana bakmaya gerek yok unutup ekranı kapatıp devam edeceğiz ayı piyasasının bitmesini bir yılmı sürer iki yılmı sürer artık bilemem kolay geçmeyeceği kesin bu sürecin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık