Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228
Bu her zaman böyle oldu.

Hatta şöyle diyeyim. Bak çok güzel bir bilgi ve heryerde göremez siniz. Hatta göremeyedebilirsiniz.

Bitcoin ilk duyulduğu zamanlar deep web te görmüştüm.
Bitcoinin sayısal değeri yani miktarı okunurken

Satoshi deriz.
Bitcoini kuran veya kuranların bilinen ismi

Satoshi Nakamoto dur.
Aslında bu şu demek .
Sa msung
toshi ba

Naka bunu hatırlamıyorum
Moto rola

Bunların hepsi çıktığı zamanki bilinen teknoloji devleri.
Bir teoriye göre aslında geleceğin ilk adımı
Olarak atılmış plan bu markalara ait.

FBİ kapıyı açmaz umarım
Sosyal medyayı takip edenler anlamıştır heralde.
Ne insanlar var forumda dikkat edin.

Yapay gündem olușturup sürekli btc'nin önü kesilmeye çalıșılıyor. Aylardır yok faiz gelecek, yok avrupa parlementosu yasası gibi zırttan haberlerle kaç ay tuttular. Salın kardeșim șunu artık.

9 Mayıs gecesi, Link çok düştü artık yavaştan alayım ama alırsam daha da düşecek ne yapsam derken arkadaşa gör bak alım emrini koyuyorum, sabaha batacak dedim. 420 dolarlık aldım, 42 sembolüm sağ olsun. 10.01'den aldım. Ondan sonra Luna patladı tertemiz. :oleyo2:

Luna olayı da ayrı komedi zaten. Umarım kimsede yoktur ya da bu düşüşte almayı denememiştir.

9 Mayıs gecesi, Link çok düştü artık yavaştan alayım ama alırsam daha da düşecek ne yapsam derken arkadaşa gör bak alım emrini koyuyorum, sabaha batacak dedim. 420 dolarlık aldım, 42 sembolüm sağ olsun. 10.01'den aldım. Ondan sonra Luna patladı tertemiz. :oleyo2:

Luna olayı da ayrı komedi zaten. Umarım kimsede yoktur ya da bu düşüşte almayı denememiştir.
Geçmiş olsun yapmasaydın keşke.Piyasada düşen bıçak tutulmaz diye bir tabir vardır beklemen lazımdı biraz daha.0.8 dip olmuş oradan tepki vermiş ama daha altına da inebilirdi.Risk olmadan kazanç olmaz ama bu haberden sonra çok riskliydi.Temiz dolandırıcılık stabile yasa çıksın diye kasıtlı yapıldı diyenler var olabilir.

Geçmiş olsun yapmasaydın keşke.Piyasada düşen bıçak tutulmaz diye bir tabir vardır beklemen lazımdı biraz daha.0.8 dip olmuş oradan tepki vermiş ama daha altına da inebilirdi.Risk olmadan kazanç olmaz ama bu haberden sonra çok riskliydi.Temiz dolandırıcılık stabile yasa çıksın diye kasıtlı yapıldı diyenler var olabilir.
Luna almadım yav. Link aldım. Luna alır mıyım ben deli miyim?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık