Bu da ne demek?doları istediğin kadar baskıla piyasalar zaten gerçek değerine göre fiyatlandırıyor malları.
Bu da ne demek?doları istediğin kadar baskıla piyasalar zaten gerçek değerine göre fiyatlandırıyor malları.
Şu an 13.5 ama insanlar 18'miş gibi satıyor malları demek istiyor sanırım.Bu da ne demek?
Aslında bunun tam tersini demek istedi gibiŞu an 13.5 ama insanlar 18'miş gibi satıyor malları demek istiyor sanırım.
Fakirlik.kripto paranın Türkiye'de bu denli tutusunun sebebi ne acaba
ben de oyle yorumladim reel ekonomi felaket olunca turko kolay yoldan yatirimlarin girisimlerin pesinde kosuyorFakirlik.
Keşke borsa ya falan yatırım yapsalarda ülkeye katkıları olsa. Ne olduğu belirsiz şeylere yatırım yapmak yerine ucuz türk hisseleri alınsa daha iyi olur. Ama türk halkında yatırım anlayışı olmadığı için borsaya da trading mantıgıyla giriyorlar yatırım yapmıyorlar.ben de oyle yorumladim reel ekonomi felaket olunca turko kolay yoldan yatirimlarin girisimlerin pesinde kosuyor
Bence kolay para kazanma sevdası.Fakir adam zaten oraya ayıracak parası olamaz.Fakirlik.