Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228

Tersten rallimiz hayırlı olsun. Elinde dolar tutmaya çalışıyorsun o da artık enflasyona karşı bir yatırım aracı olmaktan çıktı hükümetin yaptığı saçma politikalar yüzünden. Gerçek enflasyon belli zaten, doları istediğin kadar baskıla piyasalar zaten gerçek değerine göre fiyatlandırıyor malları. Aynı zamanda Amerika da doların fiyatını korumak için ek önlemler alınca ortaya böyle tablo çıkıyor. Amerika eğer dediği gibi dolar toplama işine ciddi şekilde devam ederse işimiz yaş.

Mayıs Nisan dönemindeki düşüşten iyi ders almışlar, o dönem bir kaç günde düşürmüşlerdi, benzer orandaki düşüşü 2 aydan fazla bir zamana yaydılar. Güzel taktik.

Kasımdan beri kötü gidiyor. Kasımda bi anda beklemeden girdiğim zararı aralıkta kapatmıştım. Şimdi yine zarara geçtim.

Tekrar stop olup yeni yatırım yapmakla uğraşmak da istemedim tuttum bu sefer her şeyi. Bıktım her gün yine düşürdüler mi diye kontrol etmekten. Gerekirse 1 yıl ellemem artık bi rahat bırakmadılar kaç aydır. Kaç kere destek direnç çizeyim kardeşim kafayı yedirteceksiniz.

Önümüzdeki haftadan itibaren bir yükseliş beklentim var. Fed toplantısından sonra açıklama şahin de güvercin de olsa bi yükselmemiz gerekiyor artık. Şahin olursa Bi silkeleme daha olur. Yükseliş bi sonraki haftaya kalır. Ocak sonu ve şubat döneminde bi nefes alırız umarım.

Benim beklentim, faizi arttırsınlar artık, şunun gerginliğinden bi kurtulalım. Bu gün yarın faiz kararı çıkacak tedirginliği geriyor piyasaları.

BTC de 100 dolarda alıcı bölgesi var ordan güzel sekebilir ama oraya kadar altı boş hahahahhaha

Düzeltme: Tekrar baktım 103 dolarmış düzelteyim dedim hahahahha

İyi ki yatırım yapmayı bırakmışım diyorum başka da bir şey demiyorum. Batanlara geçmiş olsun, umarım uzun vadede yükselir.

Piyasada karamsarlık başladı. Nasdaq yılbaşından beri %12, S&P 500 %9 düştü. en kaliteli şirketlerin hisselerinde bile sert düşüşler başladı. 2022 kripto için cok parlak olmayacak bence. İnsanlar değerli şeylere yatırım yapma arayışına girdi . Dotcom bubble vol 2 kaçınılmaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık