Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228
Diğer piyasalarda da pozisyon almana izin vermezler merak etme yüklü satarlar.Fark sadece şu olur.Oturmuş dev bir piyasa olduğu için yükseliş ve düşüşler devasa oranlarda olmaz.Kriptoda o kayıplar olmazsa kazançta olmaz.Ne kadar volalite o kadar kazanç demek.Google,Apple gibi şirketler bulması o kadar kolay değil kripto gibi 100 dolarla da hedeflerine kolay ulaşamazsın.Şimdi burada yazamam ama çok söylenen bir laf var o yüzden cazip geliyor bu camia zaten. :D
Siyah kısmı anlamadım. Borsa uzun vadede mükemmel bir yatırım aracı. Kâr etmen için Apple Google gibi siteleri ilk kurulduklarında yakalamana gerek yok. Mesela Google sene basından beri dolar bazlı yüzde 64 büyüme göstermiş. Nvidia yılbaşından beri %134 microsoft ise %48 büyümüş. İnsanlar kısa sürede coinden x2 x3 yakalamaya çalıştıkları için bu rakamları küçümsüyorlar tabi.

Siyah kısmı anlamadım. Borsa uzun vadede mükemmel bir yatırım aracı. Kâr etmen için Apple Google gibi siteleri ilk kurulduklarında yakalamana gerek yok. Mesela Google sene basından beri dolar bazlı yüzde 64 büyüme göstermiş. Nvidia yılbaşından beri %134 microsoft ise %48 büyümüş. İnsanlar kısa sürede coinden x2 x3 yakalamaya çalıştıkları için bu rakamları küçümsüyorlar tabi.
O piyasalarda regülasyon var ama Elon Musk mesela hisse satıyorum demiş söylemesinin sebebi vardır isterse söylemez hisse sahipleri ortak hareket edip regülasyonların izin verdiği şekilde aynı anda satarlar %48 düşüş bile görebilirsin bir anda.İnsan satmıyor botlar satıyorsa (kripto dışı öyle mi emin değilim ama ) onların hızına yetişmen insan haliyle mümkün değil.Kastettiğim şey bu.Evet haklısın alışınca küçümseniyor.Yoksa parası olan için çok ciddi oranlar aslında.

O piyasalarda regülasyon var ama Elon Musk mesela hisse satıyorum demiş söylemesinin sebebi vardır isterse söylemez hisse sahipleri ortak hareket edip regülasyonların izin verdiği şekilde aynı anda satarlar %48 düşüş bile görebilirsin bir anda.İnsan satmıyor botlar satıyorsa (kripto dışı öyle mi emin değilim ama ) onların hızına yetişmen insan haliyle mümkün değil.Kastettiğim şey bu.Evet haklısın alışınca küçümseniyor.Yoksa parası olan için çok ciddi oranlar aslında.
türkiyedeki borsalarda, bir günde %10'dan fazla düşemez ve çıkamaz. işlemler durdurulur. yabancı borsalarda da benzer mekanizmalar var mı bilmiyorum.

Enflasyon bu kadar yüksek olmasa bizim borsalarımıza yatırım yapılır hisseler değerlerinin cok altında yani ucuzlar ama enflasyon cok yüksek. Sene basından beri dolar karşısında yüzde 80 eridi paranın değeri. Türk borsasına yatırsaydın eli yüzü düzgün bir kazanç için sene basında yaptığın yatırımın yüzde 100 falan yapması gerekirdi ki onu da yapmak cidden zor. Yabancı yatırım fonlarını incele bence.
Bro ayni lotlara bende bakiyorum ve hisseler asiri degerlendigi icin dert yaniyorum alacak hisse kalmadi diye, hep altta ve hacmi dusuk hisse var oda 10 tane bile yok.(sirf sene başini baz alsan). Sen eminmisin dogru yere baktigina :)

Bende slp var epey zamandır. Ne zaman baksam düşüyor. Forumlara bakıyorum, daha ne kadar düşebilir ki diyorlar hep bir ağızdan. Dip, dibin dibi, dibin dibinin dibi, alım zamanı diyorlar. Sonra yine bakıyorum, düşmüş.. Millet yılıyor ama satamazlar çünkü kim nereden alırsa alsın, bu düşmüş oluyor, zararına satan satar ama kar ile satabilen yok. Üstüne bir de btc düşünce bu da düşüyor fena halde ama btc'ye bağlı değil çünkü btc artarken de düşüyor.

Tüm bu düşüşler karşısında yapabildiğim tek şey telegram gruplarında roket roket roket yazmak., slp?slp?slp?. Zevk alıyorum bunu yapmaktan ama beni gruplardan atıyorlar. Heyecan dorukta.

Bro ayni lotlara bende bakiyorum ve hisseler asiri degerlendigi icin dert yaniyorum alacak hisse kalmadi diye, hep altta ve hacmi dusuk hisse var oda 10 tane bile yok.(sirf sene başini baz alsan). Sen eminmisin dogru yere baktigina :)
Hocam açıkçası tr borsası cok takip etmiyorum ama gördüğüm her hissenin f/k oranı cok düşük. Ona dayanarak öyle dedim.

Bende slp var epey zamandır. Ne zaman baksam düşüyor. Forumlara bakıyorum, daha ne kadar düşebilir ki diyorlar hep bir ağızdan. Dip, dibin dibi, dibin dibinin dibi, alım zamanı diyorlar. Sonra yine bakıyorum, düşmüş.. Millet yılıyor ama satamazlar çünkü kim nereden alırsa alsın, bu düşmüş oluyor, zararına satan satar ama kar ile satabilen yok. Üstüne bir de btc düşünce bu da düşüyor fena halde ama btc'ye bağlı değil çünkü btc artarken de düşüyor.

Tüm bu düşüşler karşısında yapabildiğim tek şey telegram gruplarında roket roket roket yazmak., slp?slp?slp?. Zevk alıyorum bunu yapmaktan ama beni gruplardan atıyorlar. Heyecan dorukta.
Bir dakka o sen miydin lan?
Şaka şaka

BlockchainSpace GUILD

Bu projeyi araştırın arkadaşlar, şu an uniswaptan alabilirsiniz. Gelecek Metaversete bunu unutmayın. Ayrıca SAND, AXS gibi firmalarla ortaklıkları var ve Animoca'nın yatırımcısı olduğu bir proje. Orta uzun vade için iyi bir yatırım olduğuna inanıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık