Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228

Silinmiş Üye

Arkadaşlar Bin dolarlık alt coin almak istiyorum 3 5 tane aklımda coin var büyük ihtimal parçalı alım yaparım fakat hangisi daha çok x yapar bilemiyorum tavsiye edebileceğiniz alt coin varsa bakabilirim.Tabi ytd .
Toplam hacim Ocak 2020'de 215 Milyar $, Ocak 2021'de 860 milyar $ olmuş ve Mayıs 2021'e kadar 2.1 trilyon $ civarına yükselmiş. Son 1 ay içinde piyasadan 700 milyar $ çıkış olmuş. Demek ki doğal hacim 200-500 milyar $ arasında seyrediyormuş. İnsanlar Covid-19 kaynaklı borsaların ağırlaşması, olağandışı fakirleşme ve korku ikliminden dolayı buraya kaymış. Toplam hacim tekrar 700 milyar - 1 Trilyon $ civarına düşene kadar yeni yatırım yapmak bana mantıklı gelmiyor çünkü şu an zararda olan ve yükselmesini bekleyen çok fazla insan var. Bunların büyük bir kısmının istedikleri miktara ulaştıklarında kaçma ihtimalleri var. Şu an yatırım yapmak parayı tamamen gözden çıkarmak anlamına gelebilir. Piyasanın amiral gemileri dışında büyük risk diyebiliriz (YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR).

Kaynak

Bitcoin de btc 43-48k arası hacimli mumla kapanış yapmadan tehlike geçmiş değil.Olası 30k ve onun aşağısında 20k noktaları hala kağıt üzerinde mevcut.

Arkadaşlar Bin dolarlık alt coin almak istiyorum 3 5 tane aklımda coin var büyük ihtimal parçalı alım yaparım fakat hangisi daha çok x yapar bilemiyorum tavsiye edebileceğiniz alt coin varsa bakabilirim.Tabi ytd .
Hangisi daha çok X yapar? diyerek yatırım yapma dostum. Projelere, ekiplere, varsa arkasındaki güçlü isimlere, borsaya sürülme tarihine, arz ve satış ücreti olarak benzer önsatış tablosuna sahip coinlerin şuan ki durumuna, hangi borsaların sergilediğine ve bunun gibi bir çok faktöre bakarak yapacağın yatırıma karar vermeni tavsiye ederim.

Portföyüm şu şekilde: Solana, Serum, Ada, Dot, Reef, OGN, BNB ve Uniswap. (Yatırım tavsiyesi değildir.)

Gerçek bir yatırım dehası olarak 2300$'dan Ethereum aldım ve şu anda 1870$ civarında.Eğer short pozisyon açmak istediğiniz coinler varsa bana özel mesajla ulaşın ben aldıktan sonra düşme garantisi var iyi kâr elde edersiniz...

Gerçek bir yatırım dehası olarak 2300$'dan Ethereum aldım ve şu anda 1870$ civarında.Eğer short pozisyon açmak istediğiniz coinler varsa bana özel mesajla ulaşın ben aldıktan sonra düşme garantisi var iyi kâr elde edersiniz...
Teknik olarak btc haala aşağı yolum var diyor, burada panik satışı yapılmasını asla önermem. Ancak riskli yerlerdeyiz. Btc için 30k takibimizde olmalı, 30k altına giderse düşüşün nerede son bulacağını kestirmek zor. BTC ısrarla yukarı atamazsa kendine zarar kes yapabileceğin bir seviye belirlemende fayda görüyorum. Kesinlikle zarar etmeni ya da seni olumsuz, zarar edeceğin doğrultuda etkilemeyi istemem, bunlar sadece kişisel düşüncelerim.

İnsanlar bir yıldır aralıksız yükselen borsanın iki üç aylık bir düşüşten sonra yeniden fırlamasını bekliyor, bu bana uçuk bir beklenti gibi geliyor. Şu an elimde uzun vadeli bi miktar coin var, onlar dışında yatırımım yok, yeni alım da yapmıyorum.

Son düzenleme:
Uzun yıllar crypto piyasasında olan biri olarak sizlere tavsiyem sabırlı olmanız olacaktır öncelikle.Yatırım yaptığınız miktar sizi zora düşürecek miktar değilse panik yapmanıza gerek yok.Şu zamanda en mantıklı hamle al ve sat dan uzak durmak olacaktır.30k şu anlık sağlam bir destek noktası olmuş durumda.Bunun altında 28-25-20k noktaları mevcut.Beklentim buralara inerse 20k ya iğne atıp hızlıca 25k larda toparlanması ve yükselişin başlaması olacak.Bu en kötü senaryo da olacak olan durum.

Teknik olarak btc haala aşağı yolum var diyor, burada panik satışı yapılmasını asla önermem. Ancak riskli yerlerdeyiz. Btc için 30k takibimizde olmalı, 30k altına giderse düşüşün nerede son bulacağını kestirmek zor. BTC ısrarla yukarı atamazsa kendine zarar kes yapabileceğin bir seviye belirlemende fayda görüyorum. Kesinlikle zarar etmeni ya da seni olumsuz, zarar edeceğin doğrultuda etkilemeyi istemem, bunlar sadece kişisel düşüncelerim.

İnsanlar bir yıldır aralıksız yükselen borsanın iki üç aylık bir düşüşten sonra yeniden fırlamasını bekliyor, bu bana uçuk bir beklenti gibi geliyor. Şu an elimde uzun vadeli bi miktar coin var, onlar dışında yatırımım yok, yeni alım da yapmıyorum.
Zaten en son yapacağım şey panik satışı olur.Öyle ya da böyle elimde belli miktar eth var aldığım seviyenin üstüne çıkana kadar satmayacağım gerekirse 5 yıl dursun elimde.Teşekkürler bu arada tavsiyen için :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık