Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228
Bu Elon a edilen küfrün haddi hesabı yok.Benim asıl anlamadığım hala bu adamın lafına göre satış yapan süzmelerde.Cidden bu crypto piyasasından bu nedenle gelde tiksinme.

Bu Elon a edilen küfrün haddi hesabı yok.Benim asıl anlamadığım hala bu adamın lafına göre satış yapan süzmelerde.Cidden bu crypto piyasasından bu nedenle gelde tiksinme.
Aslında olay şöyle gibi: Elon laf atıyor, ellerinde kripto para olanlar "millet şimdi satmaya kalkar ben onlardan önce satışa sunayım" der ve fiyatlar aniden düşer. Zaten insanların çoğu al-sat kısa dönemden kazanmak istiyor. Belli bir karı elde ettiyse de bu gibi haberle aniden çıkıyor. Fiyatlar düşünce oradan alıyor.

Aslında olay şöyle gibi: Elon laf atıyor, ellerinde kripto para olanlar "millet şimdi satmaya kalkar ben onlardan önce satışa sunayım" der ve fiyatlar aniden düşer. Zaten insanların çoğu al-sat kısa dönemden kazanmak istiyor. Belli bir karı elde ettiyse de bu gibi haberle aniden çıkıyor. Fiyatlar düşünce oradan alıyor.
Satış yapanların büyük çoğunluğu yeni yatırımcılar.Bilgisiz tecrübesi olmayan panik satışı yapan kitle.Asıl long pozisyonunda olan büyük yatırımcı ve btc mining ciler zaten pozisyonlarını koruyor.Çoluk çocuk bakkal manav girmeyen kalmadı.Bizde değil bizim gibi ülkelerde bu durumda.

@Millennium Wizard hocam daha önce verdiğin milktea finance scam proje gibi duruyor telegramda kimse yok admini en son bir ay önce görülmüş. Hâlâ tutuyorsan fırsat bulunca çıkmanı öneririm.

Unfi için telegrama girdim CEO kim dev kim diye sordum cevap yok sadece admini yeni güncelleme yapıyoruz 1 ay içine aya çıkacak falan diyor gene biraz tutulabilir temmuz ortasına kadar diye düşünüyorum

adet sayısı yüksek birkaç coini harici cüzdanıma aldım geçen haftalarki düşüşte 5te biri fiyatına almıştım şimdiden 3 katına çıktı pek anladığım birşey sayılmaz takipte etmiyorum seneye mayıs ayında cüzdanımı açacağım umarım ozamana kadar güzel katlar :)

Arkadaşlar Bin dolarlık alt coin almak istiyorum 3 5 tane aklımda coin var büyük ihtimal parçalı alım yaparım fakat hangisi daha çok x yapar bilemiyorum tavsiye edebileceğiniz alt coin varsa bakabilirim.Tabi ytd .

Arkadaşlar Bin dolarlık alt coin almak istiyorum 3 5 tane aklımda coin var büyük ihtimal parçalı alım yaparım fakat hangisi daha çok x yapar bilemiyorum tavsiye edebileceğiniz alt coin varsa bakabilirim.Tabi ytd .
piyasa düzelene kadar alım yapmak çok doğru değil. Majorlerin hepsi artacaktır, en garanti gördüğüm etherium ve BNB. BNB şu nft marketi olayı için pump alabilir. Daha küçük coinlerden RAMP'ın bir zaman sonra pump yapacağına inanıyorum ama marketin durumu da önemli. Gem projeler yüksek riskli alım yaptığım SPE tokeni önerebilirim. Ayrıca Obortech'i izlemeye aldım proje olarak fena durmuyor. uzun vadeli düşünüyorsanız güvenli limanlardan çıkmayın derim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık