Bir şey diyecektim de neyse.Bu Elon a edilen küfrün haddi hesabı yok.Benim asıl anlamadığım hala bu adamın lafına göre satış yapan süzmelerde.Cidden bu crypto piyasasından bu nedenle gelde tiksinme.
Aslında olay şöyle gibi: Elon laf atıyor, ellerinde kripto para olanlar "millet şimdi satmaya kalkar ben onlardan önce satışa sunayım" der ve fiyatlar aniden düşer. Zaten insanların çoğu al-sat kısa dönemden kazanmak istiyor. Belli bir karı elde ettiyse de bu gibi haberle aniden çıkıyor. Fiyatlar düşünce oradan alıyor.Bu Elon a edilen küfrün haddi hesabı yok.Benim asıl anlamadığım hala bu adamın lafına göre satış yapan süzmelerde.Cidden bu crypto piyasasından bu nedenle gelde tiksinme.
Satış yapanların büyük çoğunluğu yeni yatırımcılar.Bilgisiz tecrübesi olmayan panik satışı yapan kitle.Asıl long pozisyonunda olan büyük yatırımcı ve btc mining ciler zaten pozisyonlarını koruyor.Çoluk çocuk bakkal manav girmeyen kalmadı.Bizde değil bizim gibi ülkelerde bu durumda.Aslında olay şöyle gibi: Elon laf atıyor, ellerinde kripto para olanlar "millet şimdi satmaya kalkar ben onlardan önce satışa sunayım" der ve fiyatlar aniden düşer. Zaten insanların çoğu al-sat kısa dönemden kazanmak istiyor. Belli bir karı elde ettiyse de bu gibi haberle aniden çıkıyor. Fiyatlar düşünce oradan alıyor.
Akrostiş şiir yazmış elon abim beAyrıca bu nedir?
?
piyasa düzelene kadar alım yapmak çok doğru değil. Majorlerin hepsi artacaktır, en garanti gördüğüm etherium ve BNB. BNB şu nft marketi olayı için pump alabilir. Daha küçük coinlerden RAMP'ın bir zaman sonra pump yapacağına inanıyorum ama marketin durumu da önemli. Gem projeler yüksek riskli alım yaptığım SPE tokeni önerebilirim. Ayrıca Obortech'i izlemeye aldım proje olarak fena durmuyor. uzun vadeli düşünüyorsanız güvenli limanlardan çıkmayın derim.Arkadaşlar Bin dolarlık alt coin almak istiyorum 3 5 tane aklımda coin var büyük ihtimal parçalı alım yaparım fakat hangisi daha çok x yapar bilemiyorum tavsiye edebileceğiniz alt coin varsa bakabilirim.Tabi ytd .