Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Kripto Para

Kripto Para

• Yatırımda bulunuyorum gelecekte piyasada yeri olacak

Kullanılan: 97 42.5%
  • Yatırımda bulunuyorum fakat gelecek görmüyorum düşükten alır yukarıda satarım

Kullanılan: 22 9.6%
  • İlgilenmiyorum

Kullanılan: 78 34.2%
  • Balon / Saadet Zinciri

Kullanılan: 31 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    228
Az çok bildiğim ve bu gün araştırdığım kadarı ile coin yakma islemleri başlamış. Bu ayın sonunabkadar düşüşler devam eder. Yeni ay ile yükseliş trendi yakalanır. İlk yakma eth. Kurucusundan geldi shiba coin ile(ismi bu değildi anladınız siz.) Muhtemel ilk yükseliş de ondan gelecektir.

(Sadece tahmin bakalım bu konu ile ilgili ilk yatırım tavsiyesi olmayan öngörüm)

Binance vadelide eth ve btc emirlerim vardı. Vadeli bir çöktü site kar ve zararı gösteriyor ama işlem yaptırtmıyordu. Resmen ömrümden birkaç seneyi götürdü ama sonu iyi bitti allahtan :D

130 dolar yatirmistim gecen hafta. Uyurken marginde unutmusum ve bu sabah 30 dolara dusmustu. Sonra bnb ye gecip sortladim yukseldikce. Simdi 250 dolar oldu. Buyuk para koysam kesin batardim.
Piyasa su an cok karisik. O yuzden marjinden uzaklasip olabildigince diplere alis koyup biraz yukselince satmak lazim. Tekrar bir dusus olur mu kesetirmek zor.

Bu arada arkadaşlar, kimi takip ediyor kimden taktik alıyorsunuz bilmiyorum ama piyasada tonla yorumcu, bu işin piri olduğunu iddia eden adam var. Hiç birine kulak asmayın, tekniğinizi taktiğinizi geliştirip ona göre yatırım yapın. Yok abiciğim ben kendi kendime yetemiyorum, birilerini dinleme birilerinden yardım alma ihtiyacı hissediyorum diyorsanız ve bunu youtube kanalları üzerinden yapıyorsanız size iki kanal önereceğim onları takip edin, Selcoin ve Kripto Kemal.

Yalnız ilk yapacağınız iş kendinizi geliştirmek olsun.

Justin depoyu doldurmuş amaçladıkları da biraz buydu zaten.

Videoları buraya atmışsınız bari bende en çok güldüklerimden birini paylaşayım bu nasıl bir kafanın ürünüdür hala gülüyorum.:hhh::hhh:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık