Euron Greyjoy 19 May 2021 #1,364 Okumadım ama konunun yarısı şöyledir diye tahmin ediyorum: Gizli İçerik
BiKahveMolası 19 May 2021 #1,365 Tarihin En Hızlı Bitcoin Düşüşüne Şahit Olduktan Sonra Dibi Görüp Tepkisini Göstermeden Duramayan Kişiler Varını yoğunu bitcoin'e yatıranlar depresyonda... 😂 onedio.com Dibi gören yazsın, oradan alayım.
Tarihin En Hızlı Bitcoin Düşüşüne Şahit Olduktan Sonra Dibi Görüp Tepkisini Göstermeden Duramayan Kişiler Varını yoğunu bitcoin'e yatıranlar depresyonda... 😂 onedio.com Dibi gören yazsın, oradan alayım.
Sclader 19 May 2021 #1,367 Ne oldu böyle "yokuş aşağı, fireni patlamış kamyon" gibi. Biri durdurmazsa baya bir insanı ezecek. Parseli toplayan godomanlar kaçışmaya başladı sanırım
Ne oldu böyle "yokuş aşağı, fireni patlamış kamyon" gibi. Biri durdurmazsa baya bir insanı ezecek. Parseli toplayan godomanlar kaçışmaya başladı sanırım
Wuma 19 May 2021 #1,368 Eustass Captain Kidd dedi ki: Yüzde 80 zarar.Şov yapıyorum valla. Genişletmek için tıkla ... GS token alsan o kadar batmazdın. YTD
Eustass Captain Kidd dedi ki: Yüzde 80 zarar.Şov yapıyorum valla. Genişletmek için tıkla ... GS token alsan o kadar batmazdın. YTD
Shanks le Roux 19 May 2021 #1,369 Crocus dedi ki: Bakkal Rüstem amcanın bildiği bir iş para kazandırmaz Genişletmek için tıkla ... O kadar katılıyorum ki mesajı ben mi yazdım acaba diye kontrol ettim. Geçmiş olsun herkese.
Crocus dedi ki: Bakkal Rüstem amcanın bildiği bir iş para kazandırmaz Genişletmek için tıkla ... O kadar katılıyorum ki mesajı ben mi yazdım acaba diye kontrol ettim. Geçmiş olsun herkese.