Polygon Matic 1 ay içerisinde epey yükseldi. Girsem mi diye düşünüyorum. Dikkatimi ilk çektiği yerde girseydim yani 4 gün önce şimdi 100% ile çıkardım.
Yüksek bir noktada almışsın sanırım ama olsun acil para ihtiyacın olmadığı sürece zarar etmezsin.23'ünde PSG ve Lille arasındaki zirve mücadelesi farklı müsabakalarda devam edecek. Bu sebepten GS-BJK mücadelesindeki GS yüzdesel artışının bir benzerini PSG'de de bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değil dersem yalan söylemiş olurum. Ben 30 dolar attım beklemedeyim :d
Shiba yüzünden vaktinde giremedim lakin çokta geç kaldığımı sanmıyorum. 23'üne kadar daha da artacaktır bence.Yüksek bir noktada almışsın sanırım ama olsun acil para ihtiyacın olmadığı sürece zarar etmezsin.
Artmasına artabilir canım o ayrı mesela. İşler kötü gitse düşerse diye dedim. Epey düştüğü yükseldiği oluyor. Zarara düşsen de tekrar kara geçersin anlamında. Bu artmıyor ya hu deyip taraftar tokenlerini zarardan satan çok oluyor ama halbuki er geç tekrar yükseliyor.Shiba yüzünden vaktinde giremedim lakin çokta geç kaldığımı sanmıyorum. 23'üne kadar daha da artacaktır bence.
20% arttı bile . Hadi bakalım. OCO emri verdim 5'e. Fakat o noktaya yaklaşınca emri iptal edebilirim.Polygon Matic 1 ay içerisinde epey yükseldi. Girsem mi diye düşünüyorum. Dikkatimi ilk çektiği yerde girseydim yani 4 gün önce şimdi 100% ile çıkardım.