Bakma çünkü shiba diye bir şey kalmadı : ))Kalbim Shibaya bakmaya dayanamıyor.
Vitalik yerine bana yollasalardı keşke Yardım yaptığı ülke Hindistan. Liyakatin (!) çok üst seviyede olduğu bir ülke. Kim bilir kim cebe indirmiştir o parayı.Bakma çünkü shiba diye bir şey kalmadı : ))
Ethereum da düşüyor kaç zamandır. Keşke millet protesto etse Ethereum'u. Yanlış yaptın Vito.Shib harbiden sağlam batırdı. Daha ne kadar düşecek merakla bekliyorum. Bu saatten sonra bence toparlamaz ama yine de satmayacağım.
Yaptığı hareket hiç mantıklı değildi ama Vitalik'e koymaz. Bitcoin'le beraber yükselir. Olan bize oldu.Ethereum da düşüyor kaç zamandır. Keşke millet protesto etse Ethereum'u. Yanlış yaptın Vito.
Shiba swap çıkar ve tutarsa hâla yükselebileceğini düşünüyorum, en kötü kârdan zararda olurum o yüzden kafam hâla rahat. Yine de iş kumara dönmeye başladı.Shib harbiden sağlam batırdı. Daha ne kadar düşecek merakla bekliyorum. Bu saatten sonra bence toparlamaz ama yine de satmayacağım.
Fakirin yüzü gülmezYaptığı hareket hiç mantıklı değildi ama Vitalik'e koymaz. Bitcoin'le beraber yükselir. Olan bize oldu.