Sen de olan coinlerin artmasını istiyorsan sat o zaman artıyorlar.Tüm coinler artıyor bende olan coinler yerinde sayıyor kafayı yicem
Bazıları dönem dönem fiyat arttırımı yapıyor. Balinalar bunda da tehlike arz ediyor yani : ))Bu ICO satışında olan coinlerin fiyatı birileri projeye dahil olup alım yaptıkça coin borsalara gelene kadar da artabiliyor mu? Eğer öyleyse borsaya gelince ilk ICO alıcıları satıp, çıkmaya yakın alanları zarar sokabilir mi?
Ne zaman ki Türk youtuber dinledim hepsi fos çıktı. Bak teker teker sayıyorum.Sen de olan coinlerin artmasını istiyorsan sat o zaman artıyorlar.
Defalarca test edildi, onaylandı. : P
Bunlar işi bilmiyor. İşi bilenler hepsi artacak deyip artan olursa ben demiştim diyenler : ))Ne zaman ki Türk youtuber dinledim hepsi fos çıktı. Bak teker teker sayıyorum.
Dedikleri ama tutmayan aklımda kalanlar
Etherium 3000 doları kıramaz. Kırarsa da hızlıca düşer.
Ben bu seviyeden etherium almam. (3200)
Enj'den yükseliş bekliyorum. (1 ay önce)
Doge'ye yatırım yapmam. (nerden nereye geldi)
Hepsi de ters köşe oldu.
Bunu attığım da 790 dolar falandı. Şimdi 3.800 dolar ki 6.400'leri görmüş.Doge coin mağdurları toplanma platformu
Doge Killer (LEASH) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Doge Killer bugünkü fiyatı ₺9,936.52 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺72,076,798.01 TRY.LEASH / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com