Herkes farkında kimsenin işine gelmiyor rahat olE. Oda açık açık Wb en güçlü zamanlarini rocksdan ayrıldıktan sonra yaşadı, dünyanın en güçlü adamıydı demedi mi?(38-39 yaşındayken)
Herkes farkında kimsenin işine gelmiyor rahat olE. Oda açık açık Wb en güçlü zamanlarini rocksdan ayrıldıktan sonra yaşadı, dünyanın en güçlü adamıydı demedi mi?(38-39 yaşındayken)
Kaynağı hatırlayan kafama atsin su an kendimden şüphe ediyorum.Herkes farkında kimsenin işine gelmiyor rahat ol
Tek kral Garp dimi@ch3rlo
Siz o mesajı anlamamışsınız. Krallar başlığı altında bir sürü kral saymışlar. WB, Rayleigh cart curt diye.
vivre card bilgisi var öyle, vivre card’larda yanlış çıkan çok bilgi oluyor ama.Bir dergide böyle bir laf etmemiş miydi E. Oda yoksa tamamen uyduruyor muyum? Basbayagi Roger, Garp vs.
ýasarken en güçlü WB demişti diye hatırlıyorum çünkü.
Demekle kalmadı Wano’da çizdi bisentosu ve tüm heybetiyle yakın arkadaşı Roger ve tayfasına diyarbakır karpuzu muamelesi çekti.Bir dergide böyle bir laf etmemiş miydi E. Oda yoksa tamamen uyduruyor muyum? Basbayagi Roger, Garp vs.
ýasarken en güçlü WB demişti diye hatırlıyorum çünkü.
MF'de heyecan yapan tek ekip kor amirallerdi. Amiraller için sıradan bir salı günüydü ki mangallarını yapıp evlerine dağıldılar.Ya beyler bu amiraller sadece WB geliyor diye içtima alanına çevirmedi mi MF’yi?Bırakın bu işleri sizin algınız size kadar
Sudan çıkan sazanı da bir güzel kızartıp yediler.Tuzağa çektiler oltaya Ace’i takıp.