tabiri caizse kılıca oturturlar.
İşte herkes görsün. Amiral lobisinin başkanı bile temiz kazanamayacaklarını biliyor!!!Akainu: Hey Oden... WB Ace'yi senden çok seviyor! Seni Ace gibi kurtarmayı denemedi...
Sadece 5 dakika sonra Oden Squard gibi Amiral tarafına katılıp WB'ye iyi bir slash atar ve WB yarım kalır. 2.5 vs 5 savaşında Amiral + Oden tarafı kazanır.
Tek bir sorum olacak. Garp ve Akainu ne kadar plana bağlı savaşabilirBen de bunu kast ediyordum işte. Denizci tarafı daha planlı ve taktiksel savaşacağı için karşı taraf güçlü olsa bile alabilir.
Garp tek vuruşta Ödenin erkekliğini elinden alır.Ülkesini kurtarmak için değil geçimini sağlamak için dansözlük yapmak zorunda kalır.Ne etkisiz hale getirmesi ya. Adam saldırıyı yedikten sonra zıpkın gibi fırlayıp geri dönüyordu savaşmaya. Aynısı Luffy'ye olsa irade şov dersin.
Garp'ın sadık kalmasına gerek yok rogar la bam bam bam savaşacaklar zaten. Akainu ise baya planlı ve taktiksel biri. Adam sırf diliyle Ace i öldürdü yav.Tek bir sorum olacak. Garp ve Akainu ne kadar plana bağlı savaşabilir
Tuzak kuracaklar: Akainu, Sengoku, RayleighBen de bunu kast ediyordum işte. Denizci tarafı daha planlı ve taktiksel savaşacağı için karşı taraf güçlü olsa bile alabilir.
"Birlikte Örümcek'iz. Ben onun başıyım ve siz bacaklarsınız. Bacaklar başın söylediğini yapar. Ama bacakların kafadan daha önemli olduğu zamanlar olacaktır. Eğer ölürsem başka biri devralacak. Emirlerim en yüksek önceliğe sahip. Hayatım değil. Doğru kararı verdiğinden emin ol. Ben sadece Örümcek'in bir parçasıyım. Önemli olan bireyin değil, bütünün hayatta kalmasıdır."İşte herkes görsün. Amiral lobisinin başkanı bile temiz kazanamayacaklarını biliyor!!!
Krallar: Taktik maktik yok bam (Garp felç) bam (Sengoku ağlıyor) bam (Akainu öldü)Tuzak kuracaklar: Akainu, Sengoku, Rayleigh
Tuzağa düşecekler: Oden
Tuzağa düşme ihtimalleri Olanlar: Garp, Roger, Kizaru
Taktik ve stratejide Amiraller önde.