Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KPSS 2022

Ösym üşengeçliği gibi geldi bana. En azından buna inanmak istiyorum. "Koskoca" kurum nasıl böyle hata yapar, özellikle soru yazan dayılar teyzeler nasıl böyle bir hata yapabilirler aklım almıyor. İnandığım gibi olmuşsa adamlar resmen kopyala yapıştır yapmış. Ben Yediiklim kurumunun yerinde olsam Ösym'ye şaak diye telif davasını çakarım şu an. Tabi inanmak istediğim durum geçerliyse.

Soru yazan dediğin sen, ben. Yaz gönder ÖSYM'ye soru. Sen ÖSYM'nin soru yazma ekibi mi var sanıyorsun? Dershaneler yayınlar gönderiyor soruları, ÖSYM'de havuzdan çekiyor. Ama havuzda 10-15 yıll önce gönderilmiş sorularda var. 1 bilemedin 2 hadi olsun 4 soru denk geldi diyelim ki o bile küçük ihtimal. Bu kadar soru denk geliyorsa işin içinde başka bir şey var demektir.

Sorular gene çalınmış mı desem, ÖSYM mi soru çalmış desem ne desem bilemedim.
Soruların sınavdan 1 ay önce deep webde 1000 dolara satıldığına dair iddialar da var. Aynı hesabın YKS sorularını da sınavdan 1 ay önce sattığı iddia ediliyor.

Fetö zihniyetini ve ruhunu yaşatarak Fetö ile mücadele eden koca yurekli adamlar. 👏 Cinsini kaynattığım cinsine çekmiş diyelim kısacası.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık