Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KPSS 2022

3 ay önceki alesten 95 aldım bundan 85 alsam öpüp başıma koyacağım. Bu sınav diğer sınavların aksine şansın en etkin olduğu sınavlardan biri. Şansın iyiyse 10 net yukarı fırlarsın değilse 10 net aşağı inersin barem çok oynak. Ösym bir ay sonra bir sınav daha yapsa birçok kişinin sıralaması değişir. İşte eğer kendini iyi hissediyorsan, çalıştığın yerden geldiyse, şansın yaver gittiyse, sorular önüne güzel sıralarla çıktıysa, bir kaç sorunun cevabıda hızlıca aklına gelip çözebildiysen yüksek sıralamalar yapabiliyosun. Mesela ilk 1000'e gircek potansiyeli olan 10 bin kişi var diyelim. Eğer bu kişileri ösym 1 ay içerisinde 10 tane kpss sınavı ayarlayıp sınava soksa ilk 1000 sürekli yer değiştirecek çünkü yukarıdaki saydıklarım iki yılda bir yapılan iki saatlik bir sınavda her şeyi belirliyor. Yani iki yıllık emek iki saatte belirlenmeye çalışırsa tek bir sıkıntıda güme gidilir.

güncel bilgilerde eksi net bile yapmış olabilirim. o kısım ya 0 ya da -0,25 sanırım. 1 doğru var, 4 ya da 5 yanlış. :oleyo:

Urfa'nın 50 derece sıcağında her tarafım terlemiş vaziyette, kolum terden kağıda yapışa yapışa soruları çözmeye çalıştım. Yazın tam ortasına sınav koyan zihniyetin ...

Urfa'nın 50 derece sıcağında her tarafım terlemiş vaziyette, kolum terden kağıda yapışa yapışa soruları çözmeye çalıştım. Yazın tam ortasına sınav koyan zihniyetin ...
Eskiden mayıs ayında yapılırdı sınav. O zamanlar iyiydi bu pandemi belası yüzünden artık temmuz ayında yapılmaya başlandı. Benim giriğim sınıfta cam bile tam açılmıyordu, sınıf hem sıcak hem havasızdı. En sıcak ayda sınav yapmak akıl karı değil.

Sorular gene çalınmış mı desem, ÖSYM mi soru çalmış desem ne desem bilemedim.
Ösym üşengeçliği gibi geldi bana. En azından buna inanmak istiyorum. "Koskoca" kurum nasıl böyle hata yapar, özellikle soru yazan dayılar teyzeler nasıl böyle bir hata yapabilirler aklım almıyor. İnandığım gibi olmuşsa adamlar resmen kopyala yapıştır yapmış. Ben Yediiklim kurumunun yerinde olsam Ösym'ye şaak diye telif davasını çakarım şu an. Tabi inanmak istediğim durum geçerliyse.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık