Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kozuki Oden †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    232
Akainu ve Dragon ne göstermiş ki daha güçlü olsunlar Kaido’yu mu deşmişler adil bir dövüşte.Daha Shanks’in bile Oden’den daha güçlü olduğu kesin değil.
Kaido ile Oden'in mazisi var. Kaido'ya öyle bir yara ne WB, ne Roger ne Xebec bırakmış. Ama kimse Oden'i bu üçlünün önüne koymaz. O yüzden Kaido'nun perspektifinden diyorum.

Big Mom'ın perspektifinden oraya Oden girmez. Oden'i fazla tanımıyordu bile. Onu perspektifinden girecek isimler de az çok belli. Xebec(Kaptanı), WB(even WB dediği kişi), Roger (tayfasını dağıtan eleman-KK), Garp( İsmini manidar bir şekilde sayıkladığı-tayfasını dağıtan adam). Net oğlu net bunlar girecektir.:D

Teach ise yükselen yıldız serideki potansiyeli buradaki 4 isimden bile fazla olabilecek birisi. Luffy'nin baş rakibi olma ihtimali taşıyan adam.

Oden'den hikaye gereği önde olması muhtemel en az 10 adam var işte. Top 5'e kendin koymuyon ben top5 değil diyince laf atıyon.:D

Kendisi amiral üstü, yonko altı ligindedir:
Genç Rayleigh, Mihawk, Akainu/Sengoku (Filo amiralleri) ve bir ihtimal Weevil gibi.

@Aiden
Şimdi Im- Gorosei-Joy Boy falan girse işin içine Zaten olamaz da Güçlü karakterler mi belirsiz hani bu belirsizlik Dragon gibi değil.

Sabo Sağ kol seviyesi bir adam. şuanlık Luffy'de Oden'in önünde olamaz. Noland Calgara bilmiyorum onları :d
Yukarıdan birisi çıkacaksa Noland ve Calgara derim. Onlar daha belirsiz bence. Oden top 17-20 arası bir yerdedir. Gorosei vb. işin içine girerse top 20 olamaz.

Oden'i gömenler denizci olsaydı ve özellikle kılıçlarıyla/bileğinin gücüyle değil de torpilli meyvenin gücüyle dövüşseydi öve öve bitiremezlerdi.

Kaido ile Oden'in mazisi var. Kaido'ya öyle bir yara ne WB, ne Roger ne Xebec bırakmış. Ama kimse Oden'i bu üçlünün önüne koymaz. O yüzden Kaido'nun perspektifinden diyorum.

Big Mom'ın perspektifinden oraya Oden girmez. Oden'i fazla tanımıyordu bile. Onu perspektifinden girecek isimler de az çok belli. Xebec(Kaptanı), WB(even WB dediği kişi), Roger (tayfasını dağıtan eleman-KK), Garp( İsmini manidar bir şekilde sayıkladığı-tayfasını dağıtan adam). Net oğlu net bunlar girecektir.:D

Teach ise yükselen yıldız serideki potansiyeli buradaki 4 isimden bile fazla olabilecek birisi. Luffy'nin baş rakibi olma ihtimali taşıyan adam.

Oden'den hikaye gereği önde olması muhtemel en az 10 adam var işte. Top 5'e kendin koymuyon ben top5 değil diyince laf atıyon.:D
Ben objektif değerlendiriyorum çünkü ondan girmiyor. :D Top 5 derken kastettiğim ligdi direk sıralama değildi.O beş isim arasındaysan hayırlı olsun şampiyonlsr ligindesin.

Kaido : Benle dövüşebileceklerden birimisin, Luffy'nin arkasında 5 kişi gösterilir.

@Alpamis : Önemli bir şey değil.

Bigmom : Garp

@Alpamis : İsmini ne kadar manidar anıyor kesin zamanında çok kötü dayak yedi Garp'tan yok yok, Garp tüm tayfasını dövmüştür. Kesin abi kesin ne kadar manidar isim andı gördünüz :hhh:

İsmini manidar anma nedir Hasan xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık