Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kozuki Oden †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    232
Bence net olarak sayabileceğimiz isimler şunlar.

Roger
Garp
Rocks
WB
Shanks
Akainu
Teach
Dragon
----------------
Daha ortaya çıkmamış çıkacak olan da 2-3 isim en az sayılır.

Joy Boy
Ryuuma
Im-Sama felan.
---------------------
Bir de potansiyel olarak koşanlar var.

-Luffy
?Kid
?Zoro
?Law

Buradaki isimleri koymamın sebebi. Bunların hikayedeki yerinin Oden'e kıyasla daha ön planda olması.

Eklenebilecekler
- Kaido
-Sengoku
- Big Mom
- Aokiji
-Gorosei
Seri sonu Teachin Rogeri WByi geçeceğini düşünüyor musun?

O kadar da değil ya

Ryuma, Xebec, Roger, Newgate, Garp, Sengoku, Dragon, Kaido, Linlin, Shanks, Teach, Sakazuki, Mihawk, Kuzan, Borsalino, Issho, Ryokugyu, Kong, Shiki, Rayleigh Hepsi 20 kişi ediyor bu adamlardan sonra Luffy, İmparator sağ kolları falan geliyor. Odeni de sayarsak 21 kişiler. Oden bunların hepsinden de güçsüz değildir ya
Sen 20 kişi saymışsın. Eklenti yapayım ihtimal olarak.

Im, 5 Gorosei, Joy Boy, Noland, Lufy?, Sabo??

Şimdiden 30 kişi etti. Oden ilk 20 olur mu dersen, ben de olabilir belki derim ama olmama ihtimali de çok fazla.

Kaido’nun koymasına gerek yok zaten biz biliyoruz onu Roger,Wb,Xebec üstüne Shanks oooh daha ne olsun.He yirmiye giremez he ulan ahahaha:hhh:
Ben 20 demedim. Ben ondan üste koyacağım net 8 adam buluyorum. Hiçbir şekilde görüşümün değişmeyeceği isimler. Fark ettisen Kaido, Big Mom felan koymadım buraya.

Bunlar:

Garp
Roger
Shanks
Xebec
WB
Dragon
Teach
Akainu

Şimdiden 30 kişi etti. Oden ilk 20 olur mu dersen, ben de olabilir belki derim ama olmama ihtimali de çok fazla.
Noland baya güçlü adamdı aslında. Aynı şekilde Calgara da, kiyaslanacak adamlar olmadığı için pek kullanilmiyor güç dengesinde.

Şimdi Im- Gorosei-Joy Boy falan girse işin içine Zaten olamaz da Güçlü karakterler mi belirsiz hani bu belirsizlik Dragon gibi değil.

Sabo Sağ kol seviyesi bir adam. şuanlık Luffy'de Oden'in önünde olamaz. Noland Calgara bilmiyorum onları :d

Ben 20 demedim. Ben ondan üste koyacağım net 8 adam buluyorum. Hiçbir şekilde görüşümün değişmeyeceği isimler. Fark ettisen Kaido, Big Mom felan koymadım buraya.

Bunlar:

Garp
Roger
Shanks
Xebec
WB
Dragon
Teach
Akainu
Akainu ve Dragon ne göstermiş ki daha güçlü olsunlar Kaido’yu mu deşmişler adil bir dövüşte.Daha Shanks’in bile Oden’den daha güçlü olduğu kesin değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık