kaido dövmek "hasta yaşlı" dövmeye benzemez he .dAkainu, shanks'i alır mı bilmem ama kaidou'nun kesin içinden geçer.
kaido dövmek "hasta yaşlı" dövmeye benzemez he .dAkainu, shanks'i alır mı bilmem ama kaidou'nun kesin içinden geçer.
Bence de benzemez. Daha bile kolaydır.kaido dövmek "hasta yaşlı" dövmeye benzemez he .d
Oden'in ruhu gibi asıl bir güç Aka'da tutmaz o yüzden zor o iş. Oden'ın ruhunun önünde Akainu'nun ruhu beş vakit namaz kılar.Akainu, shanks'i alır mı bilmem ama kaidou'nun kesin içinden geçer.
"Samuraylarımı hafife almayın!"Bence de benzemez. Daha bile kolaydır.
Raizou'nun paket ettiği adamdan bahsediyoruz reis farkında mısın?Oden'in ruhu gibi asıl bir güç Aka'da tutmaz o yüzden zor o iş. Oden'ın ruhunun önünde Akainu'nun ruhu beş vakit namaz kılar.
Ben de gidiyorum o zaman Oden tekler diyeyim en son ?
Reis doğrudur da bunun akainu ve kaidou ile ne alakası var? dnbsbabzg"Samuraylarımı hafife almayın!"
- Kozuki Oden
Kaido dövmenin kolay olduğunu ima ettin knk ki bu da sırf 9 kın haşat ediyor diyeydi adamı. Ben de diyorum ki güçsüz olan Kaido değil, güçlü olan kınlar.Reis doğrudur da bunun akainu ve kaidou ile ne alakası var? dnbsbabzg