Böyle salak karakterleri sevemiyorum maalesef.
Tek suç oden de değil ama. Wb da kardeşim dediği adamı 25 yıl sormamış. Aynı şekilde izo da hiç vatanını merak etmez mi arkadaş?Wb'ye bir alo desen 9 ırgatın şov yaptığı bölümleri okumak zorunda kalmayacaktık. Ah Oden vah Oden sen ne ettin Wano'ya be :/
İşin özü birileri daima bişiler der, milyarca insan toplanıp birisini istediği kadar eleştirsin, sövsün ama o hakarete uğrayan kimse adamsa adamdır, milyarca insanın onun hakkında söyledikleri o kimseden hiçbir şey eksiltmez.Çok anlamlı bir şey dedin galiba ama ben hiçbir şey anlamadım :d
Caponlar için önemli bi yemek sanırsam yani geleneksel bi yemek, Oden de yapıyor ya bu yemekten kendine has bi şekilde kendi yorumuyla kendi sıpesyali oluyor yani oden yemeğini modernleştiriyor gibi oluyor bi nevi. Yani laf salatası yaptım biraz.Geleneksel Oden yemeğini modernleştireyim derken o işi de beceremedi
Yenilir zaten. Akainu farklı bir azman. Ancak Oden'in çoluğunu çocuğunu öldürmesi lazım ki Oden o motivasyonla yensin yaniŞu adamın akainuya falan yenileceğini düşünenler var te Allahım ya
Sadece bu adam mı forumu bilmiyormuş gibi konuşuyorsun Red halbuki benden daha iyi biliyorsun bırak odeni 5 İmparatoru ve Rogerin yenileceğini düşünenler var.Şu adamın akainuya falan yenileceğini düşünenler var te Allahım ya
Nereye yeniliyor la adamın sırtındaki büklümler tek atar AkayaYenilir zaten. Akainu farklı bir azman. Ancak Oden'in çoluğunu çocuğunu öldürmesi lazım ki Oden o motivasyonla yensin yani
Fleet Admiral Akainu'yu yenecek Yonko yok güncel.Nereye yeniliyor la adamın sırtındaki büklümler tek atar Akaya
@Tiksav Lee forum demeyelim de Sensey diyelim ona xD
Koy o Akainu'yu Oden'in yerine bak bakalım binlerce adamı geçip Kaido'yu yarabiliyor mu En fazla Kaido sağa sola bak, kriz falan geçir de ekmeğimiz çıksın der. Ace'ye bile direk vuramamış Lütfüye saldırmış çar.Fleet Admiral Akainu'yu yenecek Yonko yok güncel.
Derken herkesin aklına MF'da karşısında Shanks'ı görünce ecel terleri döken Aka gelir...Fleet Admiral Akainu'yu yenecek Yonko yok güncel.