Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kozuki Oden ve Kaido Arasındaki Güç Dengesi

Sizce hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    229
Bir de o sopayı kafaya yediğinde şöyle durumlar var;
1-Adam tüm gardını indiriyor ve dikkati tamamen kayboluyor. Ve bir anlık dikkatsizliğin nelere sebep verdiğini de biliyoruz.
2-Ne olursa olsun o darbeyi vuran Kaido gibi bir herif. Yani tam savunmasız Oden'e, tam kafasına o sopayla vuruyor adam.
3- Oden'in o darbeyi böyle almasının sebebi de anca bu şekilde devre dışı kalabilecek olması zaten... Yoksa her türlü karşılardı Oden o darbeyi.

Bir de ben Luffy, kaido dan tek yediğinde bazı yorumlar hatırlıyorum;
Luffy geleceği gör pardon bu değil sjsjjss... Luffy çok sinirliydi, o yüzden dikkati ve odağı tam değildi diye... :D
Tamam işte müthiş bir mantıkla yorumlama yapalım. Luffy tek yediğinde az veya çok sağ kol seviyesiydi. Noldu? Dikkati dağıldı, odağı gitti ve tek darbede bayıldı. Aynısı Oden'e de oldu işte. Buradan çıkan sonuç Oden sağ koldur. Gerçi Oden'i 20 sene önceki Kaido yendi bu yüzden sağ kol bile etmez ama sizin gönlünüz olsun diye sağ kol diyelim.:fool:

Ciddi değilim bu arada, sadece boş yapasım var. Bence 20 sene önce denktirler veya çok az Oden üstündür.

Tamam işte müthiş bir mantıkla yorumlama yapalım. Luffy tek yediğinde az veya çok sağ kol seviyesiydi. Noldu? Dikkati dağıldı, odağı gitti ve tek darbede bayıldı. Aynısı Oden'e de oldu işte. Buradan çıkan sonuç Öden sağ koldur. Gerçi Oden'i 20 sene önceki Kaido yendi bu yüzden sağ kol bile etmez ama sizin gönlünüz olsun diye sağ kol diyelim.:fool:

Ciddi değilim bu arada, sadece boş yapasım var. Bence 20 sene önce denktirler veya çok az Oden üstündür.
Boş yapmak her zaman iyidir reyiz sıkıntı yok... bende boş yapmayı severim... :D

İşte bu Oda Capon, Oden de Capon... Öyle olunca, bir başkadır benim memleketim deyip, adam güçlü çiziyor vatandaşlarını... hshshs

Oden samuray ülkesinin en güçlü kılıç ustası, Zoro'nun hayali dünyadaki en güçlü kılıç ustası olmak o halde Oden>Yonkou. Diğer türlü Zoro'nun hedefi küçümsenmiş olur haydi hep beraber Oden şişirelim.

Oden samuray ülkesinin en güçlü kılıç ustası, Zoro'nun hayali dünyadaki en güçlü kılıç ustası olmak o halde Oden>Yonkou. Diğer türlü Zoro'nun hedefi küçümsenmiş olur haydi hep beraber Oden şişirelim.
Oden'i bizim şişirmemize gerek yok, sayısal üstünlük sayısal üstünlük diye yırtınan seride binlerce kişiye 10 kişi ile dalıp kahpece yenilmiş bir karakterdir Oden, dövüşte araya giren olmasa binlerce kişinin üzerine Kaido'yu da 10 saniyelik yapıyordu 10 saniye xD

Artık argüman sunmak yerine safsatalara başvuruluyor galiba. :oleyo:

Oden'i birisi geçecek diye güçlü değil. Manga'da güçlü olduğu gösterildiği için güçlü. Yirmi yıl sonraki Kaido bile canavar diye bahsediyor adamdan. Ki öyle Yonko'dan güçlü diyeni de görmedim yani. Çoğunluk yirmi yıl öncesinde güçlüdür, şu anda gayet kafa kafaya dövüşebilir diyor. Kaido'nun kendisi hala gücünü övüyorken ne diyelim komutan seviyesi mi diyelim? :/

Yani cümleye bu şekilde ban tehdidi ile başlaman birçok şeyi netleştiriyor zaten. Özgüvenini tartışmadan değil de ban makamını kullanarak kazandığını göstermen yettti bana. O yüzden banlarsan banla diyor ve de banımı en az 1 yıl veya ömürlük istiyorum. Hatta direkt hesap silimi bile olabilir.
Şimdi öncelikle ben şu ana kimseyi ne banla tehdit etmişimdir ne de senin anlattığın şekilde ban gücümü tartışmalarda kullanmışımdır. Kimlerle ne ağır tartışmalar yaptım böyle bir şey tek harfi geçmemiştir.

Gelelim yazdığım cümlenin manasına. Malum anlattıklarımı bu kadar yanlış anlaman senin sorunun. Ben senin konu hakkında düşüncelerinle ilgili mi ban konusunu açmışım yoksa millete fan diyip kendini haklı çıkarma çaban üzerinden gönderme, ironi mi yapmışım. Bunu bir cebine koy.

Bu kısmı geçip zaten “fansınız ehehehe” tarzınla kendi delil ve gerekçelerine güvenmediğini söylemişim. Genel manada bunu derken bir yandan da ironi yapmışım.

Sonrasında verdiğin alakasız cevap ekte. Öncelikle insanların fikirlerine katılmasanız da saygılı olmak en öncelikli husustur. Neymiş ban tehditi falan filan. Banlayacak olsam zaten banlar geçerdim. Burada polemik mi oluştururum. Bunu dahi anlayamıyorsun...

Neyse ben keyfime göre ban atıyor beğenmediğim yorumları ban tehditi ile bastırmaya çalışıyorum. İşte böyle ne yaparsın...

Oden'i bizim şişirmemize gerek yok, sayısal üstünlük sayısal üstünlük diye yırtınan seride binlerce kişiye 10 kişi ile dalıp kahpece yenilmiş bir karakterdir Oden, dövüşte araya giren olmasa binlerce kişinin üzerine Kaido'yu da 10 saniyelik yapıyordu 10 saniye xD
Geniş bir hayal gücü... Hızını alamayıp KK olacaktı hatta değil mi?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık