Üye silindi 1004
Tanrılar Çıldırmış Olmalı’nın Wano versiyonunu çekerler Oden’le artık.Enel yıllardır gezdiği adalarda karavana atıyordu mavi denize indi yine karavana.Dalga geçme bizimle be adam diyorlardı ta ki wanoya gidip Oden’i görene kadar.![]()

Tanrılar Çıldırmış Olmalı’nın Wano versiyonunu çekerler Oden’le artık.Enel yıllardır gezdiği adalarda karavana atıyordu mavi denize indi yine karavana.Dalga geçme bizimle be adam diyorlardı ta ki wanoya gidip Oden’i görene kadar.![]()

Yami Teach tüm kek sonu Luffy'den bile güçlü değil.Yami Teach şuanki Luffy'den bile güçlü değil
Oden'in Fuji'yi yenmesi gayet olası bir şey yalnız.Bartolomeodan sonra Luffy gelmesi çok bozdu.Bence Luffy yener Oden'i.Hadi yendi diyelim zar zor.Fujitora'yı yenmesi imkansiz.Ama zehirli gaz olayı baya sey bozuyor.
Acaba Kaido'nun derisini kesen Oden Bartonun bariyerini de kesebilirmi?
Ryuma'nın en azından bir mantığı var. Oda One Piece'den önce o karakterle Manga işine girdiği için en büyük işine de yedirmiş. Kılıç Tanrısı, Kral Ryuma, Efsanevi Samuray gibi ünvanlar vermiş. Kılıcı Wano'da Kutsal sayılmış. Ama kafası kadar bariyer görmeyen bir dansöz nasıl en güçlü sayılıyor anlamadımNasıl dünyanın en güçlüsü oluyor. Cidden bu Ryuumadan sonra Oden çıktı başımıza.
Burada korkan Oden miRayleigh'e denk olup olmadığı belli olmadığı gibi Kaido'nun o sıra ki seviyesi de net belli değil. Rayleigh'nin primeı da ne seviye o da belli değil.
Ben savaşa bakıyorum ve bana o kadar güçlü gelmiyorlar, Katakuri vs Luffy dövüşü çok daha üst düzeyde geçiyor.
Cracker kesince korkuyor?Kendi kollarını aynı arc içerisinde koparacak adama diyon bunu.
Roger ve rayla seyahat eden Oden ezik mi
Ray gabanla dalacaktı Odene
Adam WBnin Rayıydı.
Ben korku göremedim. Eli kesilince tepki veriyor ne olduğunu anlamlandırmaya çalışıyor zira yardığını düşündüğü adamın içinden biri çıkıyor elini kesiyor.Burada korkan Oden miRoger ve rayla seyahat eden Oden ezik mi
Ray gabanla dalacaktı Odene
Adam WBnin Rayıydı.
![]()