+Ana karakterle karşılaştığın içinTek başarısı doğmak. İşte monarşi böyle bir şey. Koca ülkeyi sadece doğmuş olduğun için yönetme imkanına sahip olabiliyorsun
+Ana karakterle karşılaştığın içinTek başarısı doğmak. İşte monarşi böyle bir şey. Koca ülkeyi sadece doğmuş olduğun için yönetme imkanına sahip olabiliyorsun
Luffy zar zor 10 kişiyi etkilemiş Momou da koca bir ülkeyi etkiledi. Kral haki yetmez, imparator hakisi gerekiyor bu genç Şogun'a...Güncel imparatorların hepsiyle aynı tayfada bulunup nakamalık yapmışlığı olan aşmış Şogun.
Luffy 10 kişiyi mi etkiledi?Luffy zar zor 10 kişiyi etkilemiş Momou da koca bir ülkeyi etkiledi. Kral haki yetmez, imparator hakisi gerekiyor bu genç Şogun'a...
Luffy 10 kişiyi mi etkiledi?
Umarım dalga geçiyorsundur.
Buggy ?Güncel imparatorların hepsiyle aynı tayfada bulunup nakamalık yapmışlığı olan aşmış Şogun.
Saygı duymak zorunda değilim. Sevmek zorunda da değilim. Çocuk yaşta sapık olmuş birisine ağlak zırlak birisine iki meme arasında yatınca zevklenen bir çocuğa saygı duymak zorunda değilim.Sen dalga geçiyorsun sanırım. Momo sevmeyiyorsan da saygı duyacaksın.
İtiraz edyorum?Saygı duymak zorunda değilim. Sevmek zorunda da değilim. Çocuk yaşta sapık olmuş birisine ağlak zırlak birisine iki meme arasında yatınca zevklenen bir çocuğa saygı duymak zorunda değilim.
sevmiyorum da saygı da duymuyorum. İtiraz?
İtiraz edyorum?