Tüm tayfanin çocukluğu Momo'nun önünde diz çöker tövbe ister. Bunu yaparken gözlerinin içi yıldız gibi parlarken "Momo-san sugeee" diye iç geçirirler.
Tüm tayfanin çocukluğu Momo'nun önünde diz çöker tövbe ister. Bunu yaparken gözlerinin içi yıldız gibi parlarken "Momo-san sugeee" diye iç geçirirler.
Shanks mı ahahahahah. Komik değildi visumsçum.Luffy.
Koskoca Zuneshanın onun emrinde olması da ayrı bi olay8 yaşında yonkou komutanını infaz etti Zou’da.
Luffy’ye özel korumalık yaptı resmen imparator. Acılarla olgunlaşan Momonosuke ise bir imparator tarafından uçurumun kenarından atılmakla tehdit edildi boğulurken!Luffy.
Wanonun gelecekteki shogunu bellidirLuffy’ye özel korumalık yaptı resmen imparator. Acılarla olgunlaşan Momonosuke ise bir imparator tarafından uçurumun kenarından atılmakla tehdit edildi boğulurken!
Babasının oğlu. Hayvani içgüler gereği sürüde iyi bir dişi varsa hemen atılıp sahiplenmeye çalışıyor.
Ben bilmem Yonkou kolunu tekleyen bir Luffy'i biliyorum ben.Luffy’ye özel korumalık yaptı resmen imparator. Acılarla olgunlaşan Momonosuke ise bir imparator tarafından uçurumun kenarından atılmakla tehdit edildi boğulurken!
Evet Kin'emon.Wanonun gelecekteki shogunu bellidir
Momo büyüyene kadar reis geçici olarak şogun olabilir elbette, sakıncası yokEvet Kin'emon.
Ben onu Yamato'nun üsteleneceğini düşünüyorum.Momo büyüyene kadar reis geçici olarak şogun olabilir elbette, sakıncası yok
Bu veletten daha çok hak ediyorMomo büyüyene kadar reis geçici olarak şogun olabilir elbette, sakıncası yok