Momo vs Kaido olur diyorsun yaniBu arc içinde. Ileride diyince uzun sure sonraymis gibi anlasiliyor duzelteyim onu.
Momo vs Kaido olur diyorsun yaniBu arc içinde. Ileride diyince uzun sure sonraymis gibi anlasiliyor duzelteyim onu.
Yok yardım edebilir belki dedim. Teke tek kaido ile vs olmaz.Momo vs Kaido olur diyorsun yani
Zunisha'ya emir vermesi Gary Stu olduğunu değiştirmiyo.Zunisha'ya emir veren çocuğu hafife almayın.
Nasıl yardımı dokunur acaba? Onu da açıklarsan sevinirim.Yok yardım edebilir belki dedim. Teke tek kaido ile vs olmaz.
Momonosukenin bu arc bir şey yapmadan duracağını zannetmediğimden meyvesinin gücünü kullanmayı öğrenerek savaşa katılabilir. Sonuçta o kadar yükselttiler çocuğu ve meyveyi kullanarak bir iş yapsın diye Oda taa Punk Hazard ta iken yedirtti onu. Luffylerin Kaido ile olan savaşında iki ejderhayı görmek güzel olabilir dediğimden yazmıştım pek ciddiyetle yazmadım yani. İlle Kaido ile savaşmasına da gerek yok Orochi ya da başka biri de olabilir bilmiyoruz.Nasıl yardımı dokunur acaba? Onu da açıklarsan sevinirim.
Ejder Bükücü babasının laflarına güvenirsek dedelerinin pek tontiş olduğunu söyleyemeyiz.Tontiş dedelerinin ve son ejder bükücü babasının sevaplarını bedduaya dönüştürmemesi gereken tip