Lütfü abisinden biraz Plot Armor alır tamam işte mis.Böyle bir şey varsa düşündüğümden de kötü. Hazır olmayanın fazla özgüveni onu ölüme götürür.
Lütfü abisinden biraz Plot Armor alır tamam işte mis.Böyle bir şey varsa düşündüğümden de kötü. Hazır olmayanın fazla özgüveni onu ölüme götürür.
Momo'yu arkada bırakıp ölüme gidiyorlar. Momo gibi bir delikanlı elbette buna izin vermeyecek ve Onigashima'ya onlarla birlikte ayak basacaktır.Karısı ve ülkesi için saldırı izni isteyen Kinemon'a ama ben ne olacağım diye ağlayan onursuz. Ortamlarda Samuray şöyle böyle diye gezer, kim bilecek?
Yine işiniz Luffy'ye kaldı yani, pekiLütfü abisinden biraz Plot Armor alır tamam işte mis.
Aynı șekilde Momo da çabalıyor. Tek bir olaya bakıp, çabalamıyor demek ne güzel ya. Tek bir olaya bakıp, o saydığın isimlerin çaba göstermediği kısımları bulabiliriz.
Karısı ve ülkesi için saldırı izni isteyen Kinemon'a ama ben ne olacağım diye ağlayan onursuz. Ortamlarda Samuray şöyle böyle diye gezer, kim bilecek?
Hayır Nami, Robin ve Sanji gibi daha çocuk yaşta acılar çekmiş ama buna rağmen çabalamış kişileri bilmesek bir şey sanacağız.
Sanji ile bu çöpü kıyaslamak bile saçmalık. Nami ve Robin zaten çok ayrı ligdeler.
Napalım herkeste onun kadar bal yokYine işiniz Luffy'ye kaldı yani, peki
Kozuki Oden bir vatan haini yazmayı unutmuşsun.Çocuk mu be Momo? Adam olacak yaşa gelmiş hala babasının ekmeğini yiyor. Luffy bile daha ağır bir çocukluk geçirdi bu zibididen. Zoro ufacık yaşta seksizmle tanıştı. Bu kendi oynak liboş babasının hatalarıyla boğuşuyor. Baban liboş olmasaydı böyle olmazdı Momocum. Fakat Momocum baban düşmanla anlaşma yaptı. Her kültürde vatan hainliğidir bu Momocum. Momo'nun babası bir vatan haini.
Doğrudan yazmıyorum bu gerçeği kabullenmekte zorlanan dostlarımız var. Onların tadını kaçırmak istemem. Fakat düşmanla anlaşma yapmanın nasıl bir rezillik olduğunu açıklasalar harika olacak?Kozuki Oden bir vatan haini yazmayı unutmuşsun.