Sırf Oden sevdiği için, Oden'in kanı ve canı olduğun için ben de seviyorum ulan seni! Geleceğin Shogun'u olacak çocuk adam!
Yiyebildikleri tek şey pirinç zaten bunların. Momo'nun büyüyememesi çok normal diye düşünmüşlerdir.Bu mahkumlar nasıl direkt Momo-sama diye biat etti la? Kimse mi sorgulamadı "bu niye büyümedi la" diye?
Kehaneti biliyorlar. Toki hakkındaki efsaneleri de duymuşlardır. Hem Raizo'dan da şüphe etmişlerdi başta, o açıklamıştır. Momo'yu da görünce kanıtlanmış oldu işte.Bu mahkumlar nasıl direkt Momo-sama diye biat etti la? Kimse mi sorgulamadı "bu niye büyümedi la" diye?
Momo iyidir ya. Zoro ile olan panellerini seviyorum.Sırf Oden sevdiği için, Oden'in kanı ve canı olduğun için ben de seviyorum ulan seni! Geleceğin Shogun'u olacak çocuk adam!
İnsan yine de şaşırırdı yav :lKehaneti biliyorlar. Toki hakkındaki efsaneleri de duymuşlardır. Hem Raizo'dan da şüphe etmişlerdi başta, o açıklamıştır. Momo'yu da görünce kanıtlanmış oldu işte.
Momo iyidir ya. Zoro ile olan panellerini seviyorum.
Ayrıca Oda bana göre bu panelleri göstermekte geç kaldı. İkisi arasında usta ve çırak ilişkisini işlese çok hoş olurdu.
Zoro'yla olunca daha düzgün oluyor zaten Momo. Ne ağlıyor ne de sapıklık yapıyor. Sürekli Zoro'nun yanında kalsa çok sağlam olur büyüyünce. Dediğin gibi işlemesini de çok isterdim. Sadece 2 sahne yetmedi.Momo iyidir ya. Zoro ile olan panellerini seviyorum.
Ayrıca Oda bana göre bu panelleri göstermekte geç kaldı. İkisi arasında usta ve çırak ilişkisini işlese çok hoş olurdu.
Bu adamda düşmanı sağ bırakacak göz var mı?Sanmam Momo'nun düşmanla anlaşma yapacak liberal düşünceleri var bence.
Denjiro çok net Zoro'nun hocası.Momo iyidir ya. Zoro ile olan panellerini seviyorum.
+1Bu adamda düşmanı sağ bırakacak göz var mı?
Denjiro çok net Zoro'nun hocası.
Adam gibi samuray olacaksa, Zoro abisinden bir kaç kılıç kullanımı görsünBabası gibi dünyayı gezme bahanesiyle bizim gemiye miço olmasın sakın bu velet?